Συνταγές από την κουζίνα: Ελληνική
Σπιτική λεμονάδα με λεβάντα
24/3/16 Σπιτική λεμονάδα με λεβάντα και κανείς δεν θα αρνηθεί ένα δροσερό ποτήρι. Αναζωογονητική , χωρίς συντηρητικά, με λιγότερη ζάχαρη από αυτές του εμπορίου και με ακαταμάχητη γεύση.
Διαβάστε περισσότεραΠατάτες στικς με λάδι τρούφας
21/3/16 Τραγανές, σπιτικές, υγιεινές, ψητές πατάτες στικς με λάδι τρούφας που δεν θα φάτε ούτε στα καλύτερα εστιατόρια.
Διαβάστε περισσότεραΚαππαροσαλάτα
25/3/16 Καππαροσαλάτα σκορδάτη και πικάντικη. Ότι πρέπει για να συνοδεύσουμε τον μπακαλιάρου του Ευαγγελισμού.
Διαβάστε περισσότεραΠαντζαροσκορδαλιά με καρύδια και ψητό σκόρδο
23/3/16 Παντζαροσκορδαλιά με καρύδια και ψητό σκόρδο για ένα έξτρα πικάντικο άλειμμα που θα συνοδεύσει τον μπακαλιάρο μας.
Διαβάστε περισσότεραΨητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο
24/3/16 Ψητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου και θα γλυκαθείτε με την πρώτη μπουκιά.
Διαβάστε περισσότεραΜπακαλιάρος με σπανάκι σε πακέτο
22/3/16 Μπακαλιάρος με σπανάκι σε πακέτο για να «φυλακίσουμε» τις γεύσεις και τα αρώματα που θα αναδυθούν με το άνοιγμα.
Διαβάστε περισσότεραΑνοιχτό τοστ με ελαφριά αλιάδα μπακαλιάρου και λαχανικά
20/3/16 Ανοιχτό τοστ με ελαφριά αλιάδα μπακαλιάρου και λαχανικά για το τραπέζι του Ευαγγελισμού. Μια προσωπική μου άποψη για το τι μπορούμε να φάμε, εκτός από τον κλασικό τηγανητό μπακαλιάρο. Είναι πολύ πιο εύκολο στην παρασκευή του απ’ ότι ακούγεται και δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.
Διαβάστε περισσότεραΜπακαλιάρος στο φούρνο με κρούστα από chips
21/3/16 Μπακαλιάρος στο φούρνο με κρούστα από chips για 2 σε 1, fish & chips!
Διαβάστε περισσότεραΔιαφορετικά fish & chips
19/3/16 Διαφορετικά fish & chips για άλλη μια χρονιά στο Cookamia.gr. Αν σας άρεσαν τα fish & chips φούρνου , πέρσι , φέτος θα τα λατρέψετε. Πάντα υγιεινά, στα πλαίσια της παράδοσης αλλά και της μεγάλης μας αγάπης για το φαγητό. Για όσους δεν θέλουν τον κλασικό μπακαλιάρο σας έχουμε το ...
Διαβάστε περισσότεραΚριτσίνια λαγάνας
18/3/16 Κριτσίνια λαγάνας για όση λαγάνα μας έμεινε. Το ίδιο ισχύει και για την κόρα από ψωμί που τυχόν μας μένει. Τρώγονται μόλις βγουν από το φούρνο αλλά συνοδεύουν πολύ ωραία τις σούπες και τα λαδερά μας.
Διαβάστε περισσότερα