Συνταγές από την κουζίνα: Ελληνική
Ζηλευτή πεπερονάτα
1/8/15 Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να προετοιμάσουμε ζηλευτή πεπερονάτα αφού οι πιπεριές καταφθάνουν από το ομώνυμο χωριό η μια σακούλα πίσω από την άλλη. Μια Ιταλική συνταγή που μαγειρεύω πολύ συχνά αφού εκτός από τη νοστιμιά της, είναι και μια εύκολη λύση, συνοδευτικού ή κυρίως γεύματος όπως ...
Διαβάστε περισσότεραΚότσι κοκκινιστό κατσαρόλας
1/8/15 Καλό μήνα με κότσι κοκκινιστό κατσαρόλας για καλοφαγάδες !
Διαβάστε περισσότεραΜύδια αχνιστά με μπύρα
31/7/15 Μύδια αχνιστά με μπύρα επειδή μας άρεσε ο χθεσινός σολομός με κρούστα από chips και θέλαμε να συνεχίσουμε και σήμερα με light και καλοκαιρινή διάθεση.
Διαβάστε περισσότεραΣολομός με κρούστα από chips
30/7/15 Τραγανός, βελούδινος, αλμυρός και γλυκός συνάμα, ο σημερινός σολομός με κρούστα από chips μπορεί να γίνει εθιστικός, όσο το αγαπημένο μας σνακ , τα πατατάκια δηλαδή, αλλά και αρκετά σοφιστικέ για ένα επίσημο τραπέζι.
Διαβάστε περισσότεραΤραγανές φέτες αβοκάντο
29/7/15 Τραγανές φέτες αβοκάντο, ψημένες στο φούρνο για την πιο πρωτοποριακή εκδοχή αβοκάντο που έχετε δοκιμάσει. Υγιεινό και ιδιαίτερο.
Διαβάστε περισσότεραPesto βαλεριάνας και μαϊντανού με κάσιους
28/7/15 Pesto βαλεριάνας και μαϊντανού με κάσιους για ένα ελαφρύ και καλοκαιρινό αποτέλεσμα σε κάθε του χρήση.
Διαβάστε περισσότεραHash brown καρότου με αυγά και chives
28/7/15 Hash brown καρότου με αυγά και chives για 1 άτομο. Τα hash brown τα έχουμε συνηθίσει παρασκευασμένα από πατάτα αλλά στην δική μου εκδοχή προτίμησα καρότο, για ένα ακόμα ξεχωριστό πιάτο από το ZannetCooks.gr και τα χεράκια μου.
Διαβάστε περισσότεραΖηλευτή λεμονάδα με αγγούρι
27/7/15 Η πιο ζηλευτή λεμονάδα με αγγούρι που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με αγγούρια που μου έφεραν από το χωριό, που δίνουν δροσιά και ενυδάτωση και λεμόνια που της δίνουν την φρεσκάδα που χρειαζόμαστε τις μέρες του καύσωνα. Τώρα αν το βραδάκι θέλετε να προσθέσετε και λίγη βότκα για να την ...
Διαβάστε περισσότεραΑφράτα τυρομπαστουνάκια
27/7/15 Αφράτα τυρομπαστουνάκια για μικρούς και μεγάλους με τη ζύμη πίτσας που μας έμεινε.
Διαβάστε περισσότεραΨητά αρωματικά ντοματίνια στο βάζο
26/7/15 Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ετοιμάσουμε ψητά αρωματικά ντοματίνια στο βάζο. Θα διατηρηθεί αρκετές μέρες στο ψυγείο και θα γίνει ανεκτίμητο παρασκεύασμα για να αλείψουμε στην μπρουσκέτα μας, να σερβίρουμε με ζυμαρικά ή κρέας στο b.b.q. αλλά και σαν ντιπ για chips,nachos, κριτσίνια, φρυγανισμένο ψωμί. Ελαφρύ και ...
Διαβάστε περισσότερα