Συνταγές με συστατικό: χυμός λεμονιού
Ψαρονέφρι με μαρινάδα μυρωδικών
17/5/15 Ψαρονέφρι με μαρινάδα μυρωδικών για ένα νόστιμο Κυριακάτικο πιάτο. Εύκολο και απολαυστικό.
Διαβάστε περισσότεραΝηστίσιμο pesto hummus
21/5/15 Νηστίσιμο pesto hummus όχι μόνο για όσους νηστεύουν αλλά και για όσους προσέχουν την διατροφή τους ή είναι vegetarians.
Διαβάστε περισσότεραΤαχίνι pesto dressing
24/5/15 Ταχίνι pesto dressing για τις σαλάτες μας αλλά και σαν ελαφρύ και δροσερό ντιπάκι.
Διαβάστε περισσότεραΚοτόπουλο φούρνου με λαχανικά
16/5/15 Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά και ένα υγιεινό, χορταστικό και χρωματιστό πιάτο εύκολα στο τραπέζι σας.
Διαβάστε περισσότεραΑγκινάρες αλα πολίτα της Ρένας
7/5/15 Αγκινάρες αλα πολίτα της Ρένας δηλαδή της μαμάς μου. Με μόνη δική μου πινελιά τα λευκά σπαράγγια, το πιάτο είναι το καλύτερο δείγμα ανοιξιάτικου σερβιρίσματος.
Διαβάστε περισσότεραTapenade ελιάς με αντζούγιες και κάππαρη
27/4/15 Tapenade ελιάς με αντζούγιες και κάππαρη για ένα πικάντικο άλειμμα ή ντιπ που θα συνοδεύσει τα ποτάκια μας στην αυλή ή το μπαλκόνι, στα γλυκά ανοιξιάτικα βράδια.
Διαβάστε περισσότεραΑνοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά
21/4/15 Ανοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά για την πιο top αξιοποίηση των κόκκινων αυγών που έμειναν.
Διαβάστε περισσότεραΝτιπακι με ροκφόρ και αυγό
26/4/15 Ντιπάκι με ροκφόρ και αυγό, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί για ένα ανοιχτό τοστ υψηλής γαστρονομίας!
Διαβάστε περισσότεραΚοτόπουλο με sumac και λεμόνια
19/4/15 Κοτόπουλο με sumac και λεμόνια για να μπαίνουμε πάλι στην καθημερινότητα μας σιγά σιγά. Ωραίο το Πάσχα, η εξοχή, το να σε φροντίζουν μαμά και γιαγιά ταυτόχρονα, αλλά τώρα επιστροφή. Ένα εύκολο και ζουμερό κοτόπουλο για όλη την οικογένεια.
Διαβάστε περισσότεραΚριθαράκι με σολομό και λιαστές ντομάτες
14/4/15 Κριθαράκι με σολομό και λιαστές ντομάτες , αβοκάντο και cottage cheese για σήμερα. Ένα αρκετά αγαπημένο πιάτο με διαφόρων ειδών ψάρι που έμεινε ή ψημένο φιλέτο ή κάποιο κονσέρβας, όπως ο τόνος. Ένα ευωδιαστό πιάτο που είναι έτοιμο σε λιγότερο από 20 λεπτά!
Διαβάστε περισσότερα