Συνταγές με συστατικό: αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Σκορδάτα μπαστουνοψωμάκια
350γρ.αλεύρι 50γρ.σιμιγδάλι χονδρό 200ml νερό 3κ.σ.λάδι 1κ.γλ.αλάτι 1κ.σ.θυμάρι 1πρέζα ζάχαρη 3σκελ.σκόρδο λιωμένες
Διαβάστε περισσότεραΤηγανοψωμάκια με μυζήθρα
3φλ.αλεύρι 330ml σόδα 1κ.γλ.ξύδι 1φλ.τριμμένη ξερή μυζήθρα και λίγη επιπλέον αν θέλετε για μετά το τηγάνισμα 1πρέζα αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραScones με πιπεριά Φλωρίνης και φέτα
2φλ.αλεύρι 1κ.γ.μπέικιν πάουντερ 1πρέζα αλάτι 1/3φλ.βούτυρο παγωμένο 120γρ.φέτα θρυμματισμένη 1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη 2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 1αυγό χτυπημένο 3/4φλ.κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότεραScones με λιαστή ντομάτα φέτα και ζαμπόν
3φλ.αλεύρι 2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1.2κ.γλ.σόδα φαγητού 1 πρέζα ζάχαρη Αλατοπίπερο 1κ.σ.βασιλικός ξερός 220γρ.βούτυρο παγωμένο κομμένο σε κομματάκια 1φλ.γάλα 1φλ.φέτα θρυμματισμένη 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες 1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
Διαβάστε περισσότεραΜπροκολοκεκάκια
2φλ.μπρόκολο σε φουντάκια βρασμένο 1σκελ.σκόρδο 2φέτες μπέικον ψιλ/νες 150γρ.γιαούρτι 2αυγά 2κ.σ.λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.πάπρικα 1/2φλ.παρμεζάνα και λίγο ακόμα για το τέλος 1φλ.αλεύρι 1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
Διαβάστε περισσότεραΜυρωδάτα ρολά πίτσα μαργαρίτα
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1κ.σ.μαγιά 1 ½ φλ.χλιαρό νερό 2κ.γλ.λάδι 1πρέζα αλάτι 3φλ.αλεύρι και λίγο ακόμα για το άνοιγμα της ζύμης 1κ.γλ.ρίγανη 1κ.γλ.δενδρολίβανο 1κ.γλ.θυμάρι 2κ.γλ.σκόρδο σκόνη ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1φλ.σάλτσα για πίτσα της αρεσκείας σας 300γρ.μοτσαρέλα ή γκούντα τριμμένο 1/4φλ.παρμεζάνα τριμμένη
Διαβάστε περισσότεραΤσένταρ κράκερς
1 1/2 φλ.τσένταρ τριμμένο 4κ.σ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 3/4φλ.αλεύρι 1πρέζα αλάτι 1/2κ.γλ.μπούκοβο 1κ.σ.γάλα
Διαβάστε περισσότεραCrackers με λιαστή ντομάτα και βασιλικό
1 & 3/4 φλ.αλεύρι 3κ.σ.λάδι 1κ.γλ.αλάτι 1/2φλ.νερό 3κ.σ.λιαστές ντομάτες πολύ ψιλ/νες 3κ.σ.βασιλικός φρέσκος πολύ ψιλ/νος Χοντρό αλάτι για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότεραΤηγανητές λουκανικομπουκιές
1φλ.αλεύρι 1φλ.ξινόγαλα 1κ.σ.μουστάρδα Μια πρέζα αλάτι 4λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα στα 4 1κ.γλ.μπούκοβο 1κ.σ.κάρυ σκόνη Λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραCheddar sticks
1 ½ φλ.τσένταρ τριμμένο 4κ.σ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 3/4φλ.αλεύρι και επιπλέον για την επιφάνεια που θα ανοίξουμε το ζυμάρι 1πρέζα αλάτι 1πρέζα πιπέρι 1/2κ.γλ.μπούκοβο 2κ.σ.κρέμα γάλακτος
Διαβάστε περισσότερα