Συνταγές με συστατικό: κονιάκ
Μοσχάρι με ξερά σύκα
24/12/15 Μοσχάρι με ξερά σύκα για τα Ρεβεγιόν των γιορτών και όχι μόνο. Τα σύκα δένουν και γλυκαίνουν τη σάλτσα με ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα που θα απολαύσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο εορταστικό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότεραΣοκολατένιο γλυκό επετείου
19/11/15 Σοκολατένιο γλυκό επετείου γάμου για σήμερα. Συγκεκριμένα της πρώτης επετείου και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας με ένα υπερσοκολατένιο γλυκό χωρίς καθόλου αλεύρι. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα στη ζωή σας και να θυμάστε πάντα ότι το πιο σημαντικό είναι η αγάπη. Αυτή που μένει και υπομένει, ...
Διαβάστε περισσότεραTapenade ελιάς με αντζούγιες και ξερά σύκα
28/4/15 Tapenade ελιάς με αντζούγιες και ξερά σύκα. Όπως είναι ολοφάνερο μας ενθουσίασε η γεύση της ελιάς με την αντζούγια και είπαμε να το εξελίξουμε.
Διαβάστε περισσότεραTapenade ελιάς με αντζούγιες και κάππαρη
27/4/15 Tapenade ελιάς με αντζούγιες και κάππαρη για ένα πικάντικο άλειμμα ή ντιπ που θα συνοδεύσει τα ποτάκια μας στην αυλή ή το μπαλκόνι, στα γλυκά ανοιξιάτικα βράδια.
Διαβάστε περισσότεραΑρνίσια μπριζολάκια με κονιάκ
9/4/15 Αρνίσια μπριζολάκια με κονιάκ και μυρωδικά για όσους δεν έχουν δυνατότητα ή διάθεση ή χρόνο για σούβλισμα.
Διαβάστε περισσότεραΛεμονάτο κοτόπουλο με μέλι και κονιάκ
3/1/14 Λεμονάτο κοτόπουλο με μέλι και κονιάκ. Αντί να τα βάλω στο τσάι, τα πρόσθεσα στο σημερινό μας κοτοπουλάκι και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Δοκιμάστε το και εσείς ,σήμερα κιόλας. 2 μπούτια κοτόπουλο, χωρίς πέτσα 1 ½ φλιτζάνι ζωμός 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Για τη μαρινάδα: Χυμό και ξύσμα ...
Διαβάστε περισσότεραΣούπα κολοκύθα κάστανο
25/12/14 Σούπα κολοκύθα κάστανο για να ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με γεύση και θρεπτική αξία.
Διαβάστε περισσότεραΚάστανα και γλυκοπατάτα βελουτέ
15/12/14 Κάστανα και γλυκοπατάτα βελουτέ για να ξεκινήσει το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο γεύμα ή δείπνο μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Διαβάστε περισσότεραΓιορτινό mince meat
19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε vegetarian εκδοχή γιατί σε πολλές περιπτώσεις εμπεριέχει κρέας μοσχαριού. Δοκιμάστε το με κρουασάν βουτύρου, φρυγανισμένο ψωμί, σε γιαούρτι και όπου αλλού βάλει ο νους σας.
Διαβάστε περισσότεραΓιαουρτογλυκό με βανίλιες και μαρμελάδα
19/7/14 Γιαουρτογλυκό με βανίλιες και μαρμελάδα. Φανταστικό, ελαφρύ και δροσερό σαν την ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε σήμερα. Συγκεκριμένα μόλις 5 λεπτά, αφού το είχα βάλει στο φούρνο, όπου μαζί με άλλα 5 λεπτά διακοπής ρεύματος, ήταν αρκετά για να με φοβίσουν πως δεν θα μου πετύχει. Ευτυχώς όμως διαψεύστηκα και ...
Διαβάστε περισσότερα