Loader

Συνταγές με συστατικό: κονιάκ

Κοτόπουλο σαν ψέμα

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

    1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ή όποιο μέρος του κοτόπουλου εσείς προτιμάτε 3φέτες μπέικον χοντροκομμένες Λάδι Αλατοπίπερο 2κλωνάρια θυμάρι τα φύλλα του 1κρεμμύδι τριμμένο 1καρότο τριμμένο 1 1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες 1/2φλ.κόκκινο κρασί 1/4φλ.κονιάκ 1 1/2λίτρο ζωμός κότας ή νερό 2κ.σ.αλεύρι 2φύλλα δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Συκώτι με δενδρολίβανο λεμονάτο

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  1/2κιλό συκώτι μοσχαρίσιο (2 κομμάτια) 1κρεμμύδι τριμμένο 1σφηνάκι κονιάκ Χυμό 1 λεμονιού Λάδι Αλατοπίπερο 3κλωνάρακι δενδρολίβανο ολόκληρα, για τη μυρωδιά 1κ.γλ.ρίγανη 1κ.γλ.μουστάρδα

Διαβάστε περισσότερα

Γαλοπούλα με ξερά σύκα και μέλι

Κατηγορία Συνταγής: , ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1μπούτι γαλοπούλας σπασμένο για κατσαρόλα 2κ.σ.λάδι 1κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε φέτες 1/2φλ.λευκό κρασί 2κ.σ.κονιάκ Αλατοπίπερο 1 ½ φλ.ζωμός κοτόπουλου 1κ.σ.θυμάρι 2φύλλα δάφνης 2κ.σ.ξύδι λευκό 1κ.σ.μέλι 10ξερά σύκα ψιλ/να

Διαβάστε περισσότερα

Αυγά που έμειναν με περίβλημα κιμά

Κατηγορία Συνταγής: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

4βραστά αυγά 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1κρεμμύδι τριμμένο Αλατοπίπερο 350γρ.κιμάς χοιρινός 1καρότο τριμμένο 2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 2κ.σ.soya sauce 1κ.σ.κονιάκ 1κ.σ.καστανή ζάχαρη 1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο 1/3κ.γλ.κουρκουμάς 1/3κ.γλ.ginger σκόνη Μια πρέζα κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Κορν φλάουρ Φρυγανιά τρίμμα 2αυγά χτυπημένα Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ Κέτσαπ Φρέσκια σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

Γκοφρέτες σοκολάτας

Κατηγορία Συνταγής: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  340 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια 1 φλ. τσαγιού βούτυρο ή μαργαρίνη 3 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 3 κ.σ. ρούμι μαύρο ή κονιάκ 1 πακέτο (αφαιρούμε 7 κομμάτια) μπισκότα πτι μπερ 1 φλ. νιφάδες ρυζιού (δημητριακά για παιδιά) 1/2 φλ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη 300 γραμμ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη

Διαβάστε περισσότερα