Loader

Συνταγές με συστατικό: ντοματίνια

Ψητή φόρμα ρυζιού με λουκάνικα

Κατηγορία Συνταγής: , , , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  Λάδι 2αυγά χτυπημένα Αλατοπίπερο 1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη 1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη 5-6λιαστές ντομάτες ψιλ/νες 10ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες 1κρεμμύδι ψιλ/νο 2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 150γρ.χωριάτικο λουκάνικο πολύ ψιλ/νο 1/2φλ.λευκό κρασί 1 ½ φλ.ρύζι γλασέ ή ότι άλλο ρύζι έχουμε 150γρ.ανθότυρο θρυμματισμένη 150γρ.ένταμ τριμμένο 4κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη για την επιφάνεια Φρυγανιά τρίμμα για τη ...

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμαρικά με κιμά κολοκυθάκι και ρόδι

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  3κ.σ.λάδι 1κ.γλ.μουστάρδα 1κ.γλ.κύμινο 1μέτριο κρεμμύδι τριμμένο Αλατοπίπερο 1κ.γλ.κόλιανδρος σκόνη 2κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη Μια πρέζα κανέλα 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1κολοκυθάκι τριμμένο 250γρ. κιμάς χοιρινός 1κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 15ντοματίνια κομμένα στα 4 2κ.σ.σπόρια ροδιού 2/3φλ.νερό Χυμός 1 λεμονιού 1/2κιλό κοντά ζυμαρικά της αρεσκείας μας

Διαβάστε περισσότερα

Αγχολυτικό ριζότο με ντοματίνια και βασιλικό

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1Μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο 2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο 7κ.σ.λάδι 2φλ.ρύζι για ριζότο Αλατοπίπερο 3/4φλ.λευκό κρασί 7φλ.ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου 2κ.σ.βούτυρο 1φλ.παρμεζάνα τριμμένη 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 2φλ.ντοματίνια κομμένα στη μέση 1φλ.φρέσκο βασιλικό ψιλ/νο

Διαβάστε περισσότερα

Νιόκι με μπέικον κοτόπουλο καλαμπόκι ρόκα

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1/2ματσάκι άγρια ρόκα 4φέτες μπέικον ψιλ/νο 1κ.γλ.σκόρδο σκόνη Αλατοπίπερο 450gr νιόκι έτοιμα ή σπιτικά 1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβα 1φλ.κοτόπουλο στήθος ψημένο και ψιλ/νο 10ντοματίνια κομμένα στη μέση Παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα 2κ.σ.λάδι

Διαβάστε περισσότερα

Light μακαρονάδα με μπριζόλα που περίσσεψε

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (4.5 / 5)

  Μακαρόνια που περίσσεψαν 1κ.σ.λάδι 4ντοματίνια κομμένα στη μέση 1μπριζόλα που περίσσεψε (ή κρέας μοσχαρίσιο ή χοιρινό) καθαρισμένη από κόκκαλα και ψιλ/νη Αλατοπίπερο 2κλωναράκια θυμάρι 1/3φλ.τυρί κρέμα light 1σφηνάκι λευκό κρασί

Διαβάστε περισσότερα

Οι φακές που έμειναν σαλάτα

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  1φλ.φακές που έμειναν από χθες 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 6ντοματίνια κομμένα στη μέση 1κολοκυθάκι ψιλοκομμένο 1/3φλ.μανιτάρια ψιλ/να ΓΙΑ ΤΟ DRESSING Λάδι Χυμό λεμόνι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.μέλι 1/2κ.γλ.ρίγανη 1σκελ.σκόρδο λιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η σαλάτα που πέτυχε

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  2φλ.μαρούλι ψιλ/νο 3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 10ντοματίνια κομμένα στη μέση 1αγγούρι μικρό ψιλ/νο 1φλ.κόκκινο λάχανο ψιλ/νο Λάδι Αλατοπίπερο Ξύδι Χυμός λεμονιού Ντιπ μυρωδικών- που έμεινε (θα το βρείτε στην κατηγορία Σάλτσες/Dip) ή κάποια άλλη σος της αρεσκείας σας

Διαβάστε περισσότερα

Με το ριζότο που περίσσεψε ογκρατέν με κολοκυθάκια

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1φλ.ριζότο που περίσσεψε, ακόμα κι αν έχει λαχανικά, κάποιο κρέας ή αλλαντικό Λάδι Φρυγανιά τρίμμα 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2αυγά χτυπημένα 1κ.σ.θυμάρι 1/2φλ.κασέρι τριμμένο 1/2φλ.γκούντα τριμμένο 2μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 25ντοματίνια κομμένα στη μέση

Διαβάστε περισσότερα

Χορταστικές πατάτες με το κρέας που έμεινε

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  1μερίδα πατάτες τηγανητές 1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες Κρέας από ψητό που έμεινε, λιανισμένο 5ντοματίνια κομμένα  στη μέη 6ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι κομμένο σε ροδέλες 1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη Τυρί τριμμένο της αρεσκείας μας (προαιρετικά) αλατοπίπερο

Διαβάστε περισσότερα

Πλούσιο πιάτο με τις βραστές πατάτες που έμειναν

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  2βραστές πατάτες κομμένες σε ροδέλες Λάδι για το τηγάνισμα 1/2πιπεριά κέρατο ψιλ/νη 6ντοματίνια κομμένα στη μέση 1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1/3φλ.γκούντα τριμμένο 3φέτες σαλάμι αέρος ψιλ/νο Αλατοπίπερο Πιπέρι καγιέν Μαϊντανός ψιλ/νος για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα