Κατηγορίες: Κρέας
Πολύ καυτερά tacos με γαλοπούλα
22/11/14 Πολύ καυτερά tacos με γαλοπούλα στο μενού μας σήμερα κι όποιος αντέξει.Με πιπεριές habaneros από το μπαλκόνι μας ή ότι καυτερό διαθέτουμε ή προτιμάμε. Εγώ έκλαψα από το κάψιμο, αλλά το ευχαριστήθηκα. Εσείς θα δοκιμάσετε τις αντοχές σας; Τα καυτερά, αν τα αντέχετε, κάνουν καλό. Επιταχύνουν τον μεταβολισμό λέει ...
Διαβάστε περισσότεραΣπαλόμπριζόλα στο slow cooker
15/11/14 Σπαλομπριζόλα στο slow cooker. Μπορεί να έκανα πολύ καιρό να σας παρουσιάσω συνταγή μαγειρεμένη στην πολύτιμη μου και αγαπημένη , αυτή συσκευή, αλλά με το σημερινό πιάτο θα σας αποζημιώσω. Το κρέας, θα γίνει απλά λουκούμι που θα λιώνει στο στόμα.
Διαβάστε περισσότεραΠανεύκολος κρασάτος κόκορας
13/11/14 Πανεύκολος κρασάτος κόκορας για σήμερα. Μας αρέσει το συγκεκριμένο πουλερικό αλλά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν έχουμε πολύ χρόνο για χάσιμο. Τον λόγο θα σας τον αποκαλύψω σύντομα.
Διαβάστε περισσότεραΜπριζόλες με σκορδοβούτυρο στο τηγάνι
11/11/14 Μπριζόλες με σκορδοβούτυρο στο τηγάνι. Γεύμα στα γρήγορα δηλαδή, με σπιτικά αρωματισμένο βούτυρο και πλούσια γεύση σκόρδου.
Διαβάστε περισσότεραPesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι
7/11/14 Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι. Ένα μπολ, γεμάτο pesto,θρεπτικά συστατικά και λίγα λιπαρά. Τι καλύτερο για ένα χορταστικό γεύμα ή δείπνο!
Διαβάστε περισσότεραΛαζάνια με κόκκινη σάλτσα ψευτο pesto και γαλοπούλα μαρινάτη
6/11/14 Λαζάνια με κόκκινη σάλτσα ψευτο pesto και γαλοπούλα μαρινάτη. Νόστιμο πιάτο για σήμερα Πέμπτη, όπως και κάθε μέρα για όσους μας παρακολουθούν. Εντυπωσιακό, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. 150gr. Λαζάνια ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας Παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα (προαιρετικά) Ελαιόλαδο Αλατοπίπερο Για το ...
Διαβάστε περισσότεραΜακαρούνες με chives pesto και πικάντικο μοσχάρι
4/11/14 Μακαρούνες με chives pesto και πικάντικο μοσχάρι το φαγάκι μας σήμερα και μόνο φαγάκι, δεν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί. Χωριάτικες μακαρούνες που δένουν άψογα με το ιδιαίτερο πέστο και το πικάντικο μοσχάρι. Με ένα ποτήρι κρασί της αρεσκείας μας, κάνουμε το σημερινό μας πιάτο, να απογειώσει το γεύμα μας. ...
Διαβάστε περισσότεραΚότσι κατσαρόλας με σάλτσα μπύρας
2/11/14 Κότσι κατσαρόλας με σάλτσα μπύρας, ένα φαγητό που μου θύμισε πραγματικά το ταξίδι μου στην Φρανκφούρτη. Όπως ακριβώς λέει το όνομα του, είναι και το μαγείρεμα του συν μαρινάρισμα σε χυμό εσπεριδοειδών και διάφορα πιπέρια. Πραγματικά ένα φαγητό που θα συνοδεύσετε με μπύρα. 2 μικρά χοιρινά κότσια 250ml μπύρα ...
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι με σκούρα κοκκινιστή σάλτσα
31/10/14 Μοσχάρι με σκούρα κοκκινιστή σάλτσα. Ένα κατά τα λοιπά κλασικό κοκκινιστό κρεατάκι, προσαρμοσμένο για τα διατροφικά γούστα του καλού μου. Μαρινάρισμα σε σόγια για να αποκτήσει έντονη γεύση, χρώμα και άρωμα, χωρίς να το καταλάβει κανείς. 500gr. Μοσχάρι, κομμένο σε κύβους 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο ...
Διαβάστε περισσότεραΖηλευτή κοκοράδα
30/10/14 Ζηλευτή κοκοράδα , τουτέστιν κόκορας παστιτσάδα , από την οπτική γωνία του ZannetCooks. Με ντομάτες και κόκορα από το χωριό, εξού και το όνομα!
Διαβάστε περισσότερα