Κατηγορίες: Κρέας
Τραχανάς σούπα με μοσχάρι που περίσσεψε
1φλ. μοσχάρι μαγειρεμένο (κοκκινιστό, λεμονάτο, ψητό μαζί με τη σάλτσα του) Λάδι Αλατοπίπερο 1φλ.ελληνικού καφέ τραχανάς ξινός 2καρότα κομμένα σε κυβάκια 1μικρή πατάτα κομμένη σε κυβάκια 1μικρό κρεμμύδι τριμμένο 4κ.σ.σέλινο ψιλ/νο 1/2φλ.λάχανο τριμμένο 3φλ.ζωμός λαχανικών ή κρέατος
Διαβάστε περισσότεραLight μακαρονάδα με μπριζόλα που περίσσεψε
Μακαρόνια που περίσσεψαν 1κ.σ.λάδι 4ντοματίνια κομμένα στη μέση 1μπριζόλα που περίσσεψε (ή κρέας μοσχαρίσιο ή χοιρινό) καθαρισμένη από κόκκαλα και ψιλ/νη Αλατοπίπερο 2κλωναράκια θυμάρι 1/3φλ.τυρί κρέμα light 1σφηνάκι λευκό κρασί
Διαβάστε περισσότεραΧοιρινό που περρίσεψε κάρυ
Χοιρινό ψητό που περρίσεψε ψιλ/νο Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.σ.κάρυ 1μήλο τριμμένο 1κρεμμύδι τριμμένο 1φλ.κρέμα γάλακτος 1ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Διαβάστε περισσότεραΤο ρύζι που περρίσεψε έγινε κινέζικο
1φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια 1μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/2λίτρο ζωμός κοτόπουλου 1σκελ.σκόρδο λιωμένη 1φλ.καλαμπόκι από κονσέρβα 2φλ.ρύζι βρασμένο που περρίσεψε 1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες Λάδι Αλατοπίπερο 1φλ.κρασί λευκό 2κ.σ.σόγια σος 2κ.σ.σουσάμι ελαφρά καβουρδισμένο
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι που περρίσεψε σούπα με κριθαράκι
1φλ.μοσχάρι ψητό που περρίσεψε Λάδι Αλατοπίπερο 2καρότα τριμμένα 1κρεμμύδι τριμμένο 3Κ.σ.σέλινο ψιλ/νο 1/2φλ.κριθαράκι Χυμός λεμονιού
Διαβάστε περισσότεραΗ σαλάτα με ότι έμεινε στο τέλος της εβδομάδας
1φλ.λάχανο ψιλ/νο 1φλ.μαρούλι ψιλ/νο 1/2 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες 1/3φλ.καλαμπόκι κονσέρβας 1μικρή ντομάτα ψιλ/νη 1/2φλ.κρουτόν έτοιμα ή σπιτικά 2λουκάνικα κοτόπουλο ψημένα στην τοστιέρα και κομμένα σε ροδέλες ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ 200γρ.γιαούρτι 3κ.σ.μαγιονέζα 1κ.σ.πάπρικα 2κ.σ.λάδι Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΚροκέτες με τα ρεβύθια που έμειναν
1φλ.ρεβύθια μαγειρεμένα και σουρωμένα από τα υγρά 1 ½ φλ.φρυγανιά τρίμμα 1πράσο 2κρεμμύδια φρέσκα Αλατοπίπερο 3φέτες μπέικον ψιλ/νες 2αυγά χτυπημένα 1/2κ.γλ.μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΤηγανόψωμο με κιμά που περίσσεψε
ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΑ 1φλ.γάλα 1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ 1κ.γλ.αλάτι Αλεύρι όσο πάρει μέχρι να έχουμε ια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ Κιμάς μαγειρεμένος που περίσσεψε Τυρί τριμμένο (γκούντα, ρεγκάτο κ.λ.π.) Φρέσκο κρεμμύδι ψιλ/νο Πιπεριά πράσινη ψιλ/νη
Διαβάστε περισσότεραΖεστά καναπεδάκια με μπαγιάτικο ψωμί
Περίπου 2/3 από μια φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί 2φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν ψιλ/νο Βούτυρο Κέτσαπ Πιπεριές διάφορες ψιλ/νες Γκούντα τριμμένο Κουπ πατ
Διαβάστε περισσότεραΟγκρατέν με μπρόκολο και τη γαλοπούλα που έμεινε
2φλ.γαλοπούλα που έμεινε ξεψαχνισμένη και ψιλ/νη 3φλ.μπρόκολο χωρισμένο σε τουφίτσες 1κρεμμύδι ψιλ/νο Λάδι 1φλ.ζωμός κοτόπουλου 2κ.σ.αλεύρι 1κ.σ.μουστάρδα Αλατοπίπερο 1φλ.θρυμματισμένο μπαγιάτικο ψωμί 1/2φλ.γκούντα τριμμένο Λάδι και φρυγανιά για το ταψί
Διαβάστε περισσότερα