Κατηγορίες: Με ότι περίσσεψε
Με ότι περίσσεψε είναι η πιο σημαντική κατηγορία συνταγών που αξιοποιεί τα πάντα με μεγάλη ευρηματικότητα
Ντακάκια με τζατζίκι αβοκάντο και μοσχάρι
31/7/14 Ντακάκια με τζατζίκι αβοκάντο και μοσχάρι. Ένα σνακ ή ένα κρύο ορεκτικό για κρασάκι στο μπαλκόνι. Ετοιμάζουμε το πρωτότυπο τζατζίκι μας λίγο νωρίτερα, χρησιμοποιούμε και λίγο από το χθεσινό μοσχαράκι και για άλλη μια φορά εντυπωσιάζουμε. Τόσο απλά και τόσο νόστιμα. 500gr. μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε κομμάτια (σε μαρινάδα ...
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα μισή μισή
17/7/14 Σαλάτα μισή μισή. Δηλαδή μισή βραστή, μισή ωμή και ολόκληρη δική σας! Στα γρήγορα ελαφρύ γεύμα για τις ζεστές μέρες του Ιουλίου. 2 αυγά βραστά 600gr. σπανάκι, χοντροκομμένο 4-5 πατάτες μέτριες βραστές ή smashed 3-4 πιπεριές ψητές σπιτικές ή του εμπορίου (ολόκληρες ή χοντροκομμένες) 1 αγγούρι ψιλοκομμένο 2-3 κουταλιές ...
Διαβάστε περισσότεραΜπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά
9/7/14 Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά.Φαγάκι με 3 υλικά. Φιλέτο ψαριού, pesto και ζυμαρικά. Απλά και γρήγορα, για όταν πεινάμε και θέλουμε να φάμε. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα. 4 φιλέτα μπακαλιάρου ή ότι ψαριού προτιμάμε 1 φλιτζάνι κόκκινο pesto αντζούγιας Link ή ότι pesto προτιμάμε 150gr. Κοντό ζυμαρικό της ...
Διαβάστε περισσότεραΣοκολατένια pizza brownie
13/6/14 Σοκολατένια Pizza brownie. Μια γλυκιά πίτσα που δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο. Με ότι είδους σοκολατάκια μας έχουν μείνει που πλέον λόγω ζέστης τα βάλαμε στο ψυγείο, μπορούμε να έχουμε ένα γλυκό που θα εξαφανιστεί με το που την σερβίρουμε.
Διαβάστε περισσότεραPesto croutons
1/6/14 Pesto croutons γιατί το pesto στο σπίτι του ZannetCooks , ταιριάζει με τα πάντα, υπάρχει πάντα, τρώγεται όλο πάντα και γενικά πάει πάντα και παντού. Αν λοιπόν σας έχει μείνει κάποιο βαζάκι pesto (ακόμα κι αν είναι από αυτά του εμπορίου θα σας συγχωρήσω) και μπαγιάτικο ψωμί, εδώ θα ...
Διαβάστε περισσότεραΣπανάκι ογκρατέν με βραστά αυγά και mascarpone
6/6/14 Σπανάκι ογκρατέν με βραστά αυγά και mascarpone για σήμερα. Ένα διαφορετικό ογκρατέν πραγματικά αφού τα αυγά είναι όπως λέει και ο τίτλος,βραστά. Γκρατιναριστό με το τυράκι του – κεφαλογραβιέρα- τραγανό από πάνω αλλά θυμίζει και λίγο σουφλέ με τη βοήθεια του mascarpone. Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα!
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι σαλάτα με chips γλυκοπατάτας και σάλτσα thai
5/6/14 Με τη χθεσινή σαλάτα σας πήγα Αμερική, με τη σημερινή σε Ταϋλάνδη μεριά, διατηρώντας πάντα όσο πιο εύκολα υλικά γίνεται για τα δεδομένα της χώρας μας αλλά περισσότερο των φίλων του ZannetCooks. Μοσχάρι σαλάτα με chips γλυκοπατάτας και σάλτσα thai. Υπερπαραγωγή σαλάτας!
Διαβάστε περισσότεραTortelloni με pesto παντζαρόφυλλων και αυγά
18/5/14 Παντζάρια και φρέσκα κρεμμύδια είναι πλέον στην εποχή τους και στο ZannetCooks είναι γνωστό ότι προτιμάμε πάντα φρέσκα εποχιακά υλικά, κάθε φορά που τα βρίσκουμε. Προσωπικά με μπλόκαρε λίγο η όλη κατάσταση με τις απεργίες των λαϊκών αγορών και με στεναχώρησε ιδιαίτερα, όχι μόνο για τις εμπορικές εξελίξεις στη ...
Διαβάστε περισσότεραΑνοιξιάτικη πατατοσαλάτα με αυγά και vinaigrette ελιάς
16/5/14 Ένα αυγό την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα ! Ανοιξιάτικη πατατοσαλάτα με αυγά και vinaigrette ελιάς και όπως είπε και η μαμά μου όταν της ανέφερα για το αφιέρωμα αυγών στο ZannetCooks: «Πρωτεΐνη»! Αυτό! Μιας και τα χιλιόμετρα που κάνω κάθε μέρα στο περπάτημα, δεν είναι και λίγα, ...
Διαβάστε περισσότεραΜακαρονοσαλάτα με αυγά για bbq
15/5/14 Άνοιξε ο καιρός και προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το καλοκαίρι και τις παραλίες. Το μόνιμο άγχος κάθε τέτοια εποχή του χρόνου λοιπόν είναι το σώμα μας και η διατροφή μας. Είναι επίσης και η περίοδος αυτή που λόγω καλής θερμοκρασίας ευνοούνται τα διάφορα bbqσε μπαλκόνια και αυλές. Στο ZannetCooks ...
Διαβάστε περισσότερα