Loader

Κατηγορίες: Με ότι περίσσεψε

Με ότι περίσσεψε είναι η πιο σημαντική κατηγορία συνταγών που αξιοποιεί τα πάντα με μεγάλη ευρηματικότητα

Κορμός με κόκκινες φακές και μανιτάρια

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

15/4/15 Κορμός με κόκκινες φακές και μανιτάρια, φυσικά με αυγό στο κέντρο. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για ένα κλασικό ρολό κιμά.

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (4.5 / 5)

21/4/15 Ανοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά για την πιο top αξιοποίηση των κόκκινων αυγών που έμειναν.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη πατατοσαλάτα για 1 άτομο

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

23/4/15 Γρήγορη πατατοσαλάτα για 1 άτομο με τα αυγά του Πάσχα και όχι μόνο!

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιξιάτικο πιάτο με κριθαράκι και αυγά του Πάσχα

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

25/4/15 Ανοιξιάτικο πιάτο με κριθαράκι και αυγά του Πάσχα για ένα ελαφρύ γεύμα, χωρίς περισσεύματα. 220gr. Κριθαράκι χονδρό ή μέτριο 250gr. λευκά σπαράγγια καθαρισμένα 6-7 πράσινες γεμιστές ελιές ή ότι ελιές θέλουμε, κομμένες σε φετάκια 6-7 baby καλαμπόκι σε βάζο ή 1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας 3 αυγά κομμένα στα 4 ...

Διαβάστε περισσότερα

Αυγά γεμιστά με τόνο

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

24/4/15 Αυγά γεμιστά με τόνο, γνωστά και ως deviled eggs. Πρόκειται για καλοβρασμένα αυγά που τα κόβουμε στη μέση και ετοιμάζουμε μια γέμιση με τον κρόκο. Συνήθως στα υλικά συμπεριλαμβάνεται μαγιονέζα και μουστάρδα αλλά όπως πάντα οι παραλλαγές δεν λείπουν. Είναι ένα νόστιμο, κρύο πιάτο που μπορούμε να σερβίρουμε σαν ...

Διαβάστε περισσότερα

Ντιπακι με ροκφόρ και αυγό

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

26/4/15 Ντιπάκι με ροκφόρ και αυγό, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί για ένα ανοιχτό τοστ υψηλής γαστρονομίας!

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτα με κοτόπουλο και dressing ακτινίδιο

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

13/4/15 Σαλάτα με κοτόπουλο και dressing ακτινίδιο. Καλά ακούσατε ακτινίδιο. Ούτε και εγώ είχα φανταστεί πως το μαραζωμένο φρούτο που είχα στη φρουτιέρα προορισμένο για τα σκουπίδια θα έκανε τέτοια διαφορά στο πιάτο μου. Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα. 2 φλιτζάνια λάχανο ψιλοκομμένο 1 μικρό καρότο τριμμένο 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε ...

Διαβάστε περισσότερα

Τάρτα πορτοκαλιού με γιαούρτι σε βάση δημητριακών

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

11/4/15 Τάρτα πορτοκαλιού με γιαούρτι σε βάση δημητριακών για να σερβίρουμε στο τραπέζι του Πάσχα. Δροσερό και ανάλαφρο. Με τη συγκεκριμένη βάση έχουμε μια καλή δικαιολογία να την φάμε για πρωινό.

Διαβάστε περισσότερα

Σκορδαλιά ροζ

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

25/3/15 Σκορδαλιά ρόζ πολύ εύκολα. Απλά συμπληρώνουμε λίγο ζωμό παντζαριών. Αλλάζει αμέσως το χρώμα και δίνει εκπληκτική νότα στη γεύση.

Διαβάστε περισσότερα

Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

8/3/15 Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα. Ένα πιάτο που θα μας δώσει ενέργεια και θα μας ζεστάνει εσωτερικά, στη ουσία με 3 υλικά και χωρίς περισσεύματα στην κουζίνα μας. Τη σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ψωμί ή παξιμάδια της αρεσκείας μας.

Διαβάστε περισσότερα