Κατηγορίες: Με ότι περίσσεψε
Με ότι περίσσεψε είναι η πιο σημαντική κατηγορία συνταγών που αξιοποιεί τα πάντα με μεγάλη ευρηματικότητα
Κορμός με κόκκινες φακές και μανιτάρια
15/4/15 Κορμός με κόκκινες φακές και μανιτάρια, φυσικά με αυγό στο κέντρο. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για ένα κλασικό ρολό κιμά.
Διαβάστε περισσότεραΑνοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά
21/4/15 Ανοιχτό τοστ με αβοκάντο και αυγά για την πιο top αξιοποίηση των κόκκινων αυγών που έμειναν.
Διαβάστε περισσότεραΓρήγορη πατατοσαλάτα για 1 άτομο
23/4/15 Γρήγορη πατατοσαλάτα για 1 άτομο με τα αυγά του Πάσχα και όχι μόνο!
Διαβάστε περισσότεραΑνοιξιάτικο πιάτο με κριθαράκι και αυγά του Πάσχα
25/4/15 Ανοιξιάτικο πιάτο με κριθαράκι και αυγά του Πάσχα για ένα ελαφρύ γεύμα, χωρίς περισσεύματα. 220gr. Κριθαράκι χονδρό ή μέτριο 250gr. λευκά σπαράγγια καθαρισμένα 6-7 πράσινες γεμιστές ελιές ή ότι ελιές θέλουμε, κομμένες σε φετάκια 6-7 baby καλαμπόκι σε βάζο ή 1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας 3 αυγά κομμένα στα 4 ...
Διαβάστε περισσότεραΑυγά γεμιστά με τόνο
24/4/15 Αυγά γεμιστά με τόνο, γνωστά και ως deviled eggs. Πρόκειται για καλοβρασμένα αυγά που τα κόβουμε στη μέση και ετοιμάζουμε μια γέμιση με τον κρόκο. Συνήθως στα υλικά συμπεριλαμβάνεται μαγιονέζα και μουστάρδα αλλά όπως πάντα οι παραλλαγές δεν λείπουν. Είναι ένα νόστιμο, κρύο πιάτο που μπορούμε να σερβίρουμε σαν ...
Διαβάστε περισσότεραΝτιπακι με ροκφόρ και αυγό
26/4/15 Ντιπάκι με ροκφόρ και αυγό, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί για ένα ανοιχτό τοστ υψηλής γαστρονομίας!
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα με κοτόπουλο και dressing ακτινίδιο
13/4/15 Σαλάτα με κοτόπουλο και dressing ακτινίδιο. Καλά ακούσατε ακτινίδιο. Ούτε και εγώ είχα φανταστεί πως το μαραζωμένο φρούτο που είχα στη φρουτιέρα προορισμένο για τα σκουπίδια θα έκανε τέτοια διαφορά στο πιάτο μου. Δοκιμάστε το ανεπιφύλακτα. 2 φλιτζάνια λάχανο ψιλοκομμένο 1 μικρό καρότο τριμμένο 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε ...
Διαβάστε περισσότεραΤάρτα πορτοκαλιού με γιαούρτι σε βάση δημητριακών
11/4/15 Τάρτα πορτοκαλιού με γιαούρτι σε βάση δημητριακών για να σερβίρουμε στο τραπέζι του Πάσχα. Δροσερό και ανάλαφρο. Με τη συγκεκριμένη βάση έχουμε μια καλή δικαιολογία να την φάμε για πρωινό.
Διαβάστε περισσότεραΣκορδαλιά ροζ
25/3/15 Σκορδαλιά ρόζ πολύ εύκολα. Απλά συμπληρώνουμε λίγο ζωμό παντζαριών. Αλλάζει αμέσως το χρώμα και δίνει εκπληκτική νότα στη γεύση.
Διαβάστε περισσότεραΞαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα
8/3/15 Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα. Ένα πιάτο που θα μας δώσει ενέργεια και θα μας ζεστάνει εσωτερικά, στη ουσία με 3 υλικά και χωρίς περισσεύματα στην κουζίνα μας. Τη σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ψωμί ή παξιμάδια της αρεσκείας μας.
Διαβάστε περισσότερα