Κατηγορίες: Μοσχάρι
Μοσχαρίσιο κρέας
Πιλάφι με συκώτι
2φλ.ρύζι 400γρ.συκώτι μοσχαρίσιο σε κυβάκια 1 κρεμμύδι ψιλ/νο 3κ.σ. λάδι 1κ.γλ.ζάχαρη 1κ.γλ.κανέλα 1 ντομάτα τριμμένη 4κ.σ.άνιθος ψιλ/νος Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΠιλάφι με συκώτι ψιλοκομμένο και γλυκόξινη σάλτσα
250γρ.ρύζι για πιλάφι 400γρ.συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε κυβάκια Λάδι Αλατοπίπερο 2κ.σ.σταφίδες ξανθές 2κ.σ.κουκουρανόσπορος καβουρδισμένος 1φλ.άνιθος ψιλ/νος 2φλ. ζωμό λαχανικών ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1 πράσινη πιπεριά ψιλ/νη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη 1 ποτήρι νερό 1 κρεμμύδι τριμμένο Λάδι 1φλ.κρασί λευκό 1κ.σ. ζάχαρη 1κ.σ. ξύδι 2κ.σ.soya sauce πιπέρι
Διαβάστε περισσότεραριζότο με κεφτεδάκια
1 ½ φλ.ρύζι κίτρινο 2κ.σ.βούτυρο 1 λίτρο ζωμό λαχανικών Αλατοπίπερο Ξύσμα λεμονιού ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ 250γρ.κιμάς ανάμικτος (μοσχαρίσιος-χοιρινός) 1φλ.φρυγανιά τρίμμα 3κ.σ. πικάντικο τυρί τριμμένο 1 αυγό 1κ.σ.ξύδι 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 1 κρεμμύδι τριμμένο Ξύσμα από 1 λεμόνι πολύ ψιλ/νο Αλατοπίπερο Λάδι για το τηγάνισμα 200γρ.κρεμμύδια για στιφάδο
Διαβάστε περισσότεραΠικάντικα κεφτεδάκια με σαλάτα κους κους
1/2κιλό κιμάς ανάμικτος Αλατοπίπερο 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νο2 1φλ.φρυγανιά τρίμμα 1κ.σ.δυόσμος ξερός 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά αποξηραμένη καυτερή Λάδι για το τηγάνι Αλεύρι για το πασπάλισμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ 1φλ.κους κους βρασμένο και σουρωμένο 1 κρεμμύδι ψιλ/νο 2κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1κ.γλ.δυόσμος ξερός 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νο Λάδι Αλατοπίπερο 2κ.σ.balsamico Χυμό ½ πορτοκαλιού ...
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι φρικασέ
600γρ.μοσχάρι σπάλα ή ελιά σε κομμάτια όχι πολύ χοντρά .1 κρεμμύδι ψιλ/νο ½ ματσάκι άνιθος ψιλ/νος 3-4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να 1/3φλ.λάδι 1/2φλ.λευκό κρασί Το ξύσμα και το χυμό ενός λεμονιού 2 αυγά Αλατοπίπερο 1κ.σ.κορν φλάουρ
Διαβάστε περισσότεραΜοσχαράκι με κεφαλογραβιέρα στη γάστρα
`1κιλό σπάλα μοσχάρι κομμένη σε κύβους Λάδι Αλατοπίπερο 1ποτ.του κρασιού κόκκινο κρασί 4σκελ.σκόρδο κομμένες στη μέση 250γρ.κεφαλογραβιέρα κομμένη σε μεγάλους κύβους 4πατάτες κυδωνάτες
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι με κρεμμύδια στη γάστρα
1κιλό μοσχάρι σε κύβους 1/2κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 3σκελ.σκόρδο ολόκληρες 2φύλλα δάφνης Λάδι Αλατοπίπερο Λίγο αλεύρι 200ml άσπρο κρασί Χυμό από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότεραΛεμονάτο μοσχαράκι με ρύζι στην κατσαρόλα
1κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους Λάδι Αλατοπίπερο Χυμό 2 λεμονιών 1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 1/2φλ.λευκό κρασί 2φύλλα δάφνης 1κ.γλ.πάπρικα 1κ.γλ.πιπέρι καγιέν 1 1/2φλ.ρύζι για πιλάφι 1κρεμμύδι ψιλ/νο
Διαβάστε περισσότεραΤα αφράτα μπιφτέκια της Ζαννέτ
1/2κιλό κιμάς ανάμεικτος(μοσχαρίσιος-χοιρινός) 1κρεμμύδι τριμμένο 3κ.σ.γιαούρτι 1κ.γλ.σόδα(προαιρετικά) Αλατοπίπερο 1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα 1αυγό 1κ.γλ.ρίγανη Λάδι για το ταψί
Διαβάστε περισσότεραΠικάντικο κοκκινιστό μοσχάρι με πιπεριές Φλωρίνης
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1 1/2φλ.χυμός ντομάτας 1κ.γλ.μπούκοβο Λάδι Αλατοπίπερο 1πρέζα ζάχαρη 5πιπεριές Φλωρίνης ολόκληρες 1ποτ.κρασιού κόκκινο κρασί
Διαβάστε περισσότερα