Κατηγορίες: Νηστίσιμα
Νηστίσιμα για τις μέρες που το επιβάλει η θρησκεία αλλά και οι ορέξεις μας
Κόκκινες φακές σαλάτα με ρόδι και αβοκάντο
14/1/15 Κόκκινες φακές σαλάτα με ρόδι και αβοκάντο. Ένα πιάτο που για όσους μας έχουν μάθει ή μας έχουν καταλάβει λίγο, εδώ στο ZannetCooks θα φάω με μεγάλη λαχτάρα. Υγιεινό, θρεπτικό, νόστιμο, το καλύτερο μου. Αυτή τη χρονιά ελπίζω να στρέψω και εσάς λιγάκι στην υγιεινή διατροφή αφού τους εν ...
Διαβάστε περισσότεραLight pesto με αβοκάντο
7/1/15 Light pesto με αβοκάντο. Το πιο light και υγιεινό pesto που σας έχω ετοιμάσει ως τώρα, εξαιρετικό όχι μόνο σε ζυμαρικά αλλά και σε ψητό ψάρι.
Διαβάστε περισσότεραΜπάρες ενέργειας με μπανάνα και ξερά φρούτα
2/1/15 Μπάρες ενέργειας με μπανάνα και ξερά φρούτα. Αυτή τη φορά η αγαπημένη μου βρώμη με το τόσο απωθητικό όνομα κρύφτηκε μέσα σε μπάρες που θα σας γεμίσουν ενέργεια, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είναι υγιεινές, μπορούμε να τις τυλίξουμε για να τις πάρουμε σαν σνακ στο σχολείο ή τη δουλειά ...
Διαβάστε περισσότεραΖεστό λάχανο με cranberries και μέλι
27/12/14 Ζεστό λάχανο με cranberries και μέλι ή αφήνοντας για λίγο τη σταφίδα να «ξεκουραστεί» για φέτος τις γιορτές.
Διαβάστε περισσότεραΣούπα κολοκύθα κάστανο
25/12/14 Σούπα κολοκύθα κάστανο για να ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με γεύση και θρεπτική αξία.
Διαβάστε περισσότεραΧριστουγεννιάτικη βελουτέ
17/12/14 Χριστουγεννιάτικη βελουτέ για μια σούπα που θα «καταπραΰνει» πραγματικά την ψυχή μας και θα ζεστάνει το κορμί μας. Γεύση γεμάτη και πλούσια που θα προετοιμάσει τον ουρανίσκο για το υπόλοιπο γιορτινό μενού.
Διαβάστε περισσότεραΓιορτινό mince meat
19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε vegetarian εκδοχή γιατί σε πολλές περιπτώσεις εμπεριέχει κρέας μοσχαριού. Δοκιμάστε το με κρουασάν βουτύρου, φρυγανισμένο ψωμί, σε γιαούρτι και όπου αλλού βάλει ο νους σας.
Διαβάστε περισσότεραΗ θεά των dressing
9/12/14 Η θεά των dressing ή green goddess dressing, είναι κατά βάση ένα πράσινο ντιπ που τυπικά πήρε το όνομα του από το χρώμα του. Θα βρείτε πολλές παραλλαγές στο διαδίκτυο, όπως συμβαίνει και σε όλα τα φαγητά ή τις συνταγές. Παραλλαγές κατά χώρα , τόπο, διατροφικά γούστα ή όρεξη. ...
Διαβάστε περισσότεραDressing ροδιού
6/12/14 Dressing ροδιού , με πλούσια γεύση, ιδανικό για τις σαλάτες των εορτών που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα.
Διαβάστε περισσότεραΧούμους με ψητά μίνι παντζάρια
2/12/14 Χούμους με ψητά μίνι παντζάρια. Ένα κατοκόκκινο χούμους, διαφορετικό απ’ όσα έχετε συνηθίσει, αλλά εξίσου υγιεινό και νόστιμο.
Διαβάστε περισσότερα