Κατηγορίες: Σαλάτες
Σαλάτες γιατί χωρίς αυτές δεν στρώνουμε τραπέζι
Παντζάρια σαλάτα με μπέικον
4παντζάρια βρασμένα και ψιλ/να 2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να Λάδι Χυμός 1 λεμονιού Αλατοπίπερο 4φέτες μπέικον ψημένες σε αντικολλητικό τηγάνι
Διαβάστε περισσότεραΠατατοσαλάτα με dressing από τυρί κρέμα
2πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια 1κρεμμύδι φρέσκο ψιλ/νο 1/2πράσινη πιπεριά ψιλ/νη 1/2κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη 2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο 2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος 2αγγουράκια τουρσί ψιλ/να 4φέτες μπέικον ψημένες στο αντικολλητκό και κομμένες στη μέση 100γρ.ρεγκάτο κομμένο σε κυβάκια ΓΙΑ ΤΟ dressing 200γρ.τυρί κρέμα 1κ.σ.μουστάρδα 2κ.σ.μαγιονέζα Λάδι Αλατοπίπερο Χυμό 1λεμονιού
Διαβάστε περισσότεραΕλιοντακάκια σαλάτα της Ρένας
10ντακάκια με ελιά Λάδι Αλατοπίπερο Ξύδι 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2ντομάτας κομμένη σε κύβους 1αγγούρι κομμένο σε ροδέλες Ρίγανη Φέτα
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα με ζεστό dressing
2φλ.μαρούλι ψιλ/νο 3λιαστές ντομάτες κομμένες στη μέση 2ξερά σύκα ψιλ/να 3κ.σ.κρουτόν ΓΙΑ ΤΟ DRESSING Λάδι Balsamico Μέλι Λίγο νερό Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα με dressing σκόρδου
1φλ.μαρούλι ψιλ/νο 1φλ.κινέζικο λάχανο ψιλ/νο 3-4 λιαστές ντομάτες κομμένες στα 2 2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο 1/3φλ.μανιτάρια Λάδι 1/3φλ.κρασί λευκό 1σκελ.σκόρδο λιωμένη Αλατοπίπερο Χυμός 1 λεμονιού
Διαβάστε περισσότεραΜεσογειακή τονοσαλάτα
100γρ.ζυμαρικά βίδες Λάδι Αλατοπίπερο 1κονσέρβα τόνος σε λάδι 3κ.σ.αρακάς βρασμένος 3λιαστές ντομάτες κομμένες στη μέση 1σκελ.σκόρδο λιωμένη 1κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί 1κ.σ.βασιλικός φρέσκος ή ξερός 1/3φλ.λάχανο ψιλ/νο
Διαβάστε περισσότεραΣαλατικά από το μπαλκόνι μας με κατίκι
2φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα κομμένα με τα χέρια Λάδι Αλατοπίπερο 2κ.σ.καρύδια τριμμένα Balsamico 2λιαστές ντομάτες ψιλ/νες 1/2φλ.κατίκι Δομοκού
Διαβάστε περισσότεραΣαλατικά με ροκφόρ και ξινόμηλο
2φλ.μαρούλι, λόλα ρόσα και κινέζικο λάχανο χοντροκομμένα 1ξινόμηλο κομμένο σε κυβάκια 100γρ.ροκφόρ κομμένο σε κυβάκια Λάδι Αλατοπίπερο Balsamico 1κ.σ.σταφίδες μαύρες
Διαβάστε περισσότεραΤηγανητά κολοκυθάκια σε σαλάτα
2κολοκυθάκια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες Κορν φλάουρ για το τηγάνισμα Λάδι για το τηγάνισμα 1αυγό βραστό κομμένο στα 4 1 ½ φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα χοντροκομμένα ΓΙΑ ΤΟ DRESSING 2κ.σ.γιαούρτι 1/3φλ.λάδι 1/4φλ.ξύδι Αλατοπίπερο 2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος 1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος 1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Διαβάστε περισσότεραΣαλάτα του Παύλου και της Αλεξάνδρας
2φλ.λάχανο ψιλ/νο 1φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα χοντροκομμένα Λάδι Αλάτι 10 ελιές Καλαμών 2κ.σ.κάππαρη 2αυγά βραστά κομμένα σε φέτες 3κλωναράκια σέλινο ψιλ/νο 3φέτες τσένταρ κομμένες σε κυβάκια 1στήθος κοτόπουλου ψιλ/νο 1/2φλ.καλαμπόκι από κονσέρβα 1/2αγγούρι κομμένο σε φέτες 6 ντοματίνια κομμένα στη μέση ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ 4 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κέτσαπ ...
Διαβάστε περισσότερα