Κατηγορίες: Σάλτσες/Dip
Σάλτσες και Dip για να συνοδεύσουμε τα φαγητά μας
Πατατοσαλάτα με pesto μάραθου
21/4/14 Πάει και το Πάσχα φίλες και φίλοι και ξανά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Στις κλασικές συνήθειες και στην καθημερινότητα(αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό). Γιατί φύγαμε δεν φύγαμε για κάποιο προορισμό αυτές τις μέρες, το σίγουρο είναι ότι ξεφύγαμε. Άλλος από τη ρουτίνα, άλλος στο φαγητό, άλλος στη φύση ...
Διαβάστε περισσότεραΚρύα ζυμαρικά με σάλτσα ταχίνι
18/4/14 Έχετε νομίζω ήδη καταλάβει πως η Μεγάλη Εβδομάδα στο ZannetCooks διαθέτει ποικιλία, φαντασία και νοστιμιά. Κοντεύουμε στο Άγιο Πάσχα και προσωπικά δεν έχω νιώσει καθόλου ότι ήταν όλες οι προηγούμενες μέρες, περίοδος νηστείας. Ελπίζω να βοηθήσαμε να συμβεί το ίδιο και στο δικό σας σπίτι. Σήμερα τα κρύα ζυμαρικά ...
Διαβάστε περισσότεραΝηστίσιμο πατέ με μπαρμπουνοφάσουλα και μανιτάρια
13/4/14 Νηστίσιμο πατέ με μπαρμπουνοφάσουλα και μανιτάρια. Το φτιάξαμε, το δοκιμάσαμε, το απολαύσαμε σε διάφορα πιάτα και φυσικά σας το προτείνουμε , είτε νηστεύετε είτε όχι! Σήμερα Κυριακή των Βαΐων, το σερβίρουμε με ψάρι της προτίμησης μας!
Διαβάστε περισσότεραΠαϊδάκια αρνιού με pesto μέντας
10/4/14 Αν οι υποχρεώσεις σας, σας κρατήσουν σπίτι φέτος το Πάσχα ή αν είστε λίγα άτομα και δεν έχετε λόγο να σουβλίσετε ένα ολάκερο αρνί ή αν ακόμα το θεωρείται χρονοβόρο και κουραστικό,το ZannetCooks έχει πάλι τη λύση. Παϊδάκια αρνιού με pesto μέντας. Πανεύκολα και ταχύτατα με όλη τη σημασία ...
Διαβάστε περισσότεραΔροσερή σαλάτα με τα υλικά από το τζατζίκι
5/4/14 Δροσερή σαλάτα με τα υλικά από το τζατζίκι, δηλαδή ένα εναλλακτικό θα λέγαμε τζατζίκι που σερβίρεται εξίσου ευχάριστα σαν ορεκτικό αλλά και σαν σαλάτα. Ιδανικό για το τραπέζι του Πάσχα, όσο θα ψήνεται το αρνάκι και όλων της λογής τα καλούδια του λαμπριάτικου τραπεζιού αλλά και ευχάριστη έκπληξη για ...
Διαβάστε περισσότεραKeep calm με σαλάτα βαλεριάνα
28/3/14 Keep calm με σαλάτα βαλεριάνα και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος. Όλοι ξέρουμε τις καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες του συγκεκριμένου φυτού. Υπάρχει σε διάφορες μορφές στην αγορά (χάπι, αφέψημα κ.λ.π.) αλλά σε σαλατικό είναι για μένα ότι καλύτερο. Τρυφερά φύλλα, απαλή γεύση και ταιριαστή παντού. Εσείς δεν την ...
Διαβάστε περισσότεραDip κολοκύθας με γιαούρτι και ταχίνι
27/3/14 Dip κολοκύθας με ταχίνι και γιαούρτι. Θρεπτικό, νόστιμο και εύκαιρο στο ψυγείο μας σαν σνακ για όλες τις ώρες. Αν δε, παραλείψουμε το γιαούρτι, έχουμε ένα νηστήσιμο ντιπάκι για τα λαχανικά ή το φρυγανισμένο ψωμί μας ή ακόμα και ένα ορεκτικό για να ξεκινήσει νόστιμα το τραπέζι που θα ...
Διαβάστε περισσότεραΣκορδαλιά με πατάτα και αμυγδαλόψιχα
25/3/14 Τι άλλο; Σκορδαλιά αφού η μέρα το επιτάσσει . Σκορδαλιά με πατάτα και αμυγδαλόψιχα και ψητό σκόρδο για πιο ελαφριά γεύση! Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε!
Διαβάστε περισσότεραΣκορδάτο άλειμμα με ντοματίνια και αμύγδαλα
24/3/14 Αν περιμένατε ότι το ZannetCooks θα σας παρουσίαζε απλά μια σκορδαλιά όπως όλες οι άλλες, σας την σκάσαμε. Αφού έχετε καταλάβει πως μας αρέσουν οι νέες και πρωτοποριακές γεύσεις που χωρίς δυσκολία θα εμπλουτίσουν το καθημερινό ή το πιο ιδιαίτερο τραπέζι σας και φυσικά θα εντυπωσιάσουν. Για να μην ...
Διαβάστε περισσότεραΣκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές
23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο συνοδευτικό του μπακαλιάρου μας, όσο και η παραδοσιακή σκορδαλιά. Δοκιμάστε το γιατί σίγουρα αξίζει τον κόπο!
Διαβάστε περισσότερα