Κατηγορίες: Χοιρινό
Χοιρινό κρέας
Μπριζόλες με σάλτσα ξινόμηλου
4χοιρινές μπριζόλες λαιμού Λάδι 1κ.γλ.κόλιανδρο 1κ.γλ.πιπέρι σε κόκκους 1κ.γλ.μπούκοβο 3κ.γλ.χοντρό αλάτι 4σκελ.σκόρδο Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 150ml μηλόξιδο 3ξινόμηλα κομμένα σε κομματάκια 3κ.σ.ζάχαρη καστανή 1κ.γλ.κανέλα 1/2κ.γλ.μπούκοβο 1πρέζα μοσχοκάρυδο
Διαβάστε περισσότεραΧοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα μέλι και θυμάρι
Λάδι 4χοιρινές μπριζόλες Αλατοπιπερο 1κ.σ.μέλι 2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1φλ.κρασί λευκό 1κ.σ.θυμάρι 2κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
Διαβάστε περισσότεραΧοιρινό τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο
200γρ.αμπελόφυλλα ζεματισμένα και στραγγισμένα καλά 4μπριζόλες χοιρινές λαιμού χωρίς κόκκαλο 150γρ.ρεγκάτο τριμμένο 3σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 2ντομάτες κομμένες σε φέτες 1κ.σ.θυμάρι ξερό Αλατοπίπερο Λάδι 1κ.γλ.λεμονόχαρτο τουρσί ή ξύσμα λεμονιού ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 250γρ.γιαούρτι στραγγιστό 1κ.σ.αλεύρι Χυμό 1 λεμονιού 1κρόκο αυγού 1φλ.ζωμό λαχανικών Αλατοπίπερο Αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα
Διαβάστε περισσότεραΤα αφράτα μπιφτέκια της Ζαννέτ
1/2κιλό κιμάς ανάμεικτος(μοσχαρίσιος-χοιρινός) 1κρεμμύδι τριμμένο 3κ.σ.γιαούρτι 1κ.γλ.σόδα(προαιρετικά) Αλατοπίπερο 1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα 1αυγό 1κ.γλ.ρίγανη Λάδι για το ταψί
Διαβάστε περισσότεραΨαρονέφρι γεμιστό με προσούτο και δενδρολίβανο
½ κιλό ψαρονέφρι,4 κομμάτια 4φέτες προσούτο 2κ.σ.δενδρολίβανο φρέσκο Το ξύσμα ενός λεμονιού Λάδι Αλατοπίπερο 1σκελ.σκόρδο 1/2ματσάκι μαιντανός
Διαβάστε περισσότεραΜπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα
4μπριζόλες χοιρινές Λάδι, αλατοπίπερο Πιπέρι cajun ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1κρεμμύδι ψιλ/νο Λάδι Αλατοπίπερο 1μεγάλη ντομάτα τριμμένη 6δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι ψιλ/να 1 1/2κ.σ.σόγια σος 1/2κ.γλ.ζάχαρη 1κ.γλ.ξύδι
Διαβάστε περισσότεραΜπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και balsamico
4χοιρινές μπριζόλες Λάδι Αλατοπίπερο 3πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες 2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 1κ.σ.θυμάρι 1 1/2φλ.χυμό ντομάτας 1/4φλ.balsamico
Διαβάστε περισσότεραΜπριζόλες με γλυκόξινη φορεσιά
4χοιρινές μπριζόλες λαιμού 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1/2κ.σ.τσίλι 2κ.σ.σόγια sauce 2κ.σ.κέτσαπ 2κ.σ.μέλι 2κ.σ.καστανή ζάχαρη 1κ.σ.μπαλσάμικο
Διαβάστε περισσότεραΚότσι με μανιτάρια και θυμάρι
2κότσια χοιρινά μέτρια Λάδι Αλατοπίπερο 1φλ.μανιτάρια σε φέτες 3καρότα κομμένα σε ροδέλες 3σκελ.σκόρδο ολόκληρες 1φλ.λευκό κρασί 1κ.γλ.θυμάρι Τα φυλλαράκια από 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 2φλ.ζωμό κρέατος
Διαβάστε περισσότεραΧοιρινές μπριζόλες με γάλα και δενδρολίβανο
4χοιρινές μπριζόλες λαιμού 2κ.σ.βούτυρο Αλατοπίπερο 2κλαράκια φρέσκο δενδρολίβανο 2 1/2φλ. γάλα φρέσκο 1κρεμμύδι τριμμένο 1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Διαβάστε περισσότερα