Κατηγορίες: Ψάρια
Ψάρια από την μεγάλη ποικιλία των Ελληνικών θαλασσών και όχι μόνο
Μπακαλιάρος σύβραση στο φούρνο
700γρ.μπακαλιάρος (2κομμάτια) Λάδι 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2σκελ.σκόρδο ολόκληρες 1/2φλ.λευκό κρασί 1ντομάτα τριμμένη 2δαφνόφυλλα 1/2κ.γλ.μπαχάρι σκόνη 1/2φλ.σταφίδες ξανθές 1/4φλ.κουκουνάρι Αλατοπίπερο Αλεύρι
Διαβάστε περισσότεραΣαργός με πάστα μυρωδικών
2σαργοί 300-400γρ. ο ένας Λάδι Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ 3κ.σ.λάδι 2κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο τα φυλλαράκια 1σκελ.σκόρδο Αλάτι Κόκκοι πιπέρι 1/3από το ματσάκι μαιντανός
Διαβάστε περισσότεραΓλώσσες με σπανάκι
10φιλέτα ψάρι γλώσσα 4φλ.σπανάκι χοντροκομμένο Λάδι Αλατοπίπερο 1φρέσκια ντομάτα πολύ ψιλ/νη 1κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1φλ.κρασί λευκό
Διαβάστε περισσότεραΦιλέτο ψαριού με ελιές στο τηγάνι
5φιλέτα ψαριού της προτίμησης σας 1κ.σ.βούτυρο Αλατοπίπερο 1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη 2κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 1/2κόκκινη & ½ κίτρινη πιπεριά ψιλ/νη 1/2φλ.φασολάκια στρογγυλά 6ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες 6ελιές πράσινες κομμένες σε ροδέλες 1φλ.τσαγιού λευκό κρασί Χυμός λεμονιού
Διαβάστε περισσότεραΚολιοί πικάντικοι με ούζο στο φούρνο
4-5 κολιοί μετρίου μεγέθους Λάδι Αλατοπίπερο 2κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 1κ.γλ.ρίγανη 1ποτ.του κρασιού ούζο Λίγες σταγόνες Tabasco 1κ.σ.ξύδι 1κ.γλ.ζάχαρη 2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 2φύλλα δάφνης
Διαβάστε περισσότεραΚοκκινόψαρο γιαχνί με πατάτες και ελιές
2κοκκινόψαρα 300γρ.περίπου το καθένα Λάδι Αλατοπίπερο 1φλ.λευκό κρασί 1μεγάλη πατάτα χοντροκομμένη 1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 10 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι 3κρεμμυδάκια φρέσκα 1ντομάτα ψιλ/νη Λίγο άνιθο και μαιντανό ψιλ/νο
Διαβάστε περισσότεραΣολομός με νιόκι της Ρένας
3φιλέτα σολομού Λάδι Αλατοπίπερο Ρίγανη 400γρ.νιόκι πατάτας 1/2φλ.λαχανάκια Βρυξελλών Βούτυρο
Διαβάστε περισσότεραΠικάντικο σκουμπρί παρολίγον πλακί
2σκουμπριά καθαρισμένα περίπου 900γρ. και τα 2 Λάδι 2σκελ.σκόρδο κομμένες σε φετάκια 1καυτερή πιπεριά 3σταγόνες Tabasco 2φύλλα δάφνης 15ντοματίνια ολόκληρα 1κλωνάρι θυμάρι φρέσκο Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΡολό ψαριού γεμιστό
4φιλέτα ψαριού 4ντοματίνια κομμένα στη μέση ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ Λάδι Μέλι Χυμός λεμόνι 1κλωνάρι θυμάρι τα φυλαράκια του 1κ.γλ.ρίγανη Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Λάδι Χυμός λεμόνι Ξύσμα λεμονιού 1σκελ.σκόρδο 2κρεμμυδάκια φρέσκα 2κ.σ.μαιντανός 2κ.σ.άνιθος Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότερα