Κατηγορίες: Εορταστικά
Συνταγές για κάθε εορταστική εκδήλωση της ζωής μας
Cookies με σοκολατένια αυγά
10/4/15 Αυτά τα cookies με σοκολατένια αυγά είναι ότι πραγματικά ότι πιο πασχαλινό ετοίμασα φέτος. Θα τα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι και δεν θα μείνει ψίχουλο.
Διαβάστε περισσότεραΠασχαλινή σούπα
10/4/15 Πασχαλινή σούπα, είναι η σούπα που σας προτείνω φέτος για το βράδυ της Ανάστασης μιας και τα τελευταία χρόνια έχω απαρνηθεί τα συμπαθέστατα κατά τα λοιπά, αρνάκια και κατσικάκια.
Διαβάστε περισσότεραΣάμαλι με ταχίνι και μέλι
10/4/15 Σάμαλι με ταχίνι και μέλι, γλύκισμα παραδοσιακό με την πινελιά του ZannetCooks. 250gr. Σιμιγδάλι ψιλό 300gr. Γιαούρτι ½ φλιτζάνι νερό 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι 1 κουταλιά του γλυκού μαστίχα κοπανισμένη 1 κουταλιά του γλυκού σόδα ½ φλιτζάνι ζάχαρη Για το σιρόπι: 2 φλιτζάνια ζάχαρη 1 ½ φλιτζάνι νερό ...
Διαβάστε περισσότεραΕναλλακτική μαγειρίτσα
9/4/15 Εναλλακτική μαγειρίτσα για όσους θέλουν μια νόστιμη σούπα για το βράδυ της Ανάστασης, χωρίς μεγάλο κόπο. Αντικαθιστούμε ή προσθέτουμε μαζί με το λάχανο, λίγο μαρούλι και αν θέλουμε την αυγοκόβουμε.
Διαβάστε περισσότεραΜαρινάτα παϊδάκια με πουρέ γλυκοπατάτας
9/4/15 Μαρινάτα παϊδάκια με πουρέ γλυκοπατάτας για εύκολο gourmet Πασχαλινό σερβίρισμα, πολύ εύκολα. Για τα παϊδάκια: 12-14 παϊδάκια μεγάλα Χυμό από 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι καγιέν Αλατοπίπερο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ψήσιμο Για τον πουρέ: 2 μέτριες ...
Διαβάστε περισσότεραΑρνίσια μπριζολάκια με κονιάκ
9/4/15 Αρνίσια μπριζολάκια με κονιάκ και μυρωδικά για όσους δεν έχουν δυνατότητα ή διάθεση ή χρόνο για σούβλισμα.
Διαβάστε περισσότεραΣκορδαλιά ροζ
25/3/15 Σκορδαλιά ρόζ πολύ εύκολα. Απλά συμπληρώνουμε λίγο ζωμό παντζαριών. Αλλάζει αμέσως το χρώμα και δίνει εκπληκτική νότα στη γεύση.
Διαβάστε περισσότεραΜινεστρόνε με μπακαλιάρο
24/3/15 Μινεστρόνε με μπακαλιάρο σούπα για να απολαύσουμε το εορταστικό αυτό ψάρι σε ένα πιάτο πλούσιο και χορταστικό που θα ζεστάνει όλο μας το σώμα.
Διαβάστε περισσότεραΜους μπακαλιάρου
23/3/15 Μους μπακαλιάρου αντί σκορδαλιά στο τραπέζι μας. Ένα νόστιμο και σκορδάτο άλειμμα σαν την αλιάδα των επτανήσων. Εξίσου απολαυστική με τη σκορδαλιά που έχουμε συνηθίσει χωρίς την ενοχλητική μυρωδιά μετά.
Διαβάστε περισσότεραΜπουρδέτο με παστό μπακαλιάρο
22/3/15 Μπουρδέτο με παστό μπακαλιάρο για την 25Η Μαρτίου και όχι μόνο. Το μπουρδέτο είναι ένα κερκυραϊκό φαγητό με ψάρι και πατάτες στην κατσαρόλα , κοκκινιστό με μπόλικο κόκκινο πιπερί. Ένα επτανησιακό φαγητό πικάντικο και κλασικό.
Διαβάστε περισσότερα