Loader

Κατηγορίες: Με ότι περίσσεψε

Με ότι περίσσεψε είναι η πιο σημαντική κατηγορία συνταγών που αξιοποιεί τα πάντα με μεγάλη ευρηματικότητα

Αρωματικά τρίμματα ψωμιού

Κατηγορία Συνταγής: Κουζίνα: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  1φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί Λάδι Αλατοπίπερο Πάπρικα Σκόρδο σκόνη

Διαβάστε περισσότερα

Παξιμαδοbake rolls με κουλούρι

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  3κουλούρια Θεσσαλονίκης μπαγιάτικα Αλατοπίπερο και μυρωδικά της αρεσκείας μας

Διαβάστε περισσότερα

Πικάντικο σνακ με μπέικον και φέτα

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  4φέτες χωριάτικο ψωμί, όχι πολύ χοντρές 4φέτες μπέικον 4-5ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες 4κομμάτια φέτα σε όχι πολύ χοντρή φέτα Λάδι Φρέσκος βασιλικός 1/4κ.γλ.μπούκοβο Αλατοπίπερο

Διαβάστε περισσότερα

Αυγοσαλάτα κάρυ

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  8βραστά αυγά ψιλ/να 4φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να 2κ.γλ.θυμάρι 3κ.σ.μαγιονέζα 2κ.γλ.κάρυ σκόνη Χυμός 1 λεμονιού Αλατοπίπερο Πάπρικα για το γαρνίρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Oriental κιμαδόπιτσες

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  4Πίτες για σουβλάκι 2κ.σ.κουκουνάρι Δυόσμος φρέσκος Γιαούρτι 2/3φλ.γκούντα τριμμένο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 250γρ.κιμάς ανάμικτος 1κ.σ.λάδι 1κρεμμύδι τριμμένο 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 2ντομάτες τριμμένες Αλατοπίπερο Μια πρέζα ζάχαρη 1κ.σ.μείγμα μυρωδικών 1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος ΜΕΙΓΜΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ (όσο περισσέψει το φυλάμε με τα υπόλοιπα μπαχαρικά μας) 2κ.σ.πιπέρι 2κ.σ.κύμινο 1κ.σ.κόλιαντρος σκόνη 1κ.σ.γαρύφαλο 1κ.γλ.μοσχοκάρυδο 1/2κ.γλ.κανέλα

Διαβάστε περισσότερα

Πολύχρωμο σνακ με ζαμπόν, λαχανικά και αυγά

forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  2κ.σ.λάδι 1μέτριο πράσο 2μέτριες πατάτες 1κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια 2/3φλ.ζαμπόν Αλατοπίπερο 2αυγά Φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Muffin μπουκιές λαχανικών

Κατηγορία Συνταγής: , , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  1 ½ φλ.σπανάκι φρέσκο ψιλ/νο 1κ.σ.λάδι 1καρότο πολύ ψιλ/νο 1κολοκυθάκι πολύ ψιλ/νο 6αυγά 1/3φλ.γάλα 2φλ.διάφορα τυριά τριμμένα (γκούντα, τσένταρ, φέτα,παρμεζάνα ή ότι έχουμε) Αλατοπίπερο Σπορέλαιο για το άλειμμα του ταψιού

Διαβάστε περισσότερα

Μπατόν σαλέ με γραβιέρα και μουστάρδα

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1φύλλο σφολιάτας 3κ.σ.μουστάρδα πικάντικη 1αυγό ανακατεμένο με 1 κουταλιά του γλυκού νερό 90γρ.γραβιέρα τριμμένη Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο Λίγο αλεύρι για την επιφάνεια που θα ετοιμάσουμε τα μπατόν σαλέ

Διαβάστε περισσότερα

“Καψάλα” με μανιτάρια και δενδρολίβανο

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (0 / 5)

  4φρέσκα μανιτάρια κομμένες σε φέτες 1μπάλα μοτσαρέλα 1κ.σ.δενδρολίβανο 1κ.σ.βούτυρο 4φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο ψωμί Αλατοπίπερο Λίγο λάδι για το ψωμί 1σκελ.σκόρδο κομμένη στη μέση

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτα με μοσχάρι και παρμεζάνα

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  1 μεγ.μπωλ ανάμεικτη πράσινη σαλάτα(ρόκα,σγουρή σαλάτα κλπ) 250γρ.μοσχάρι ψημένο* 1 κρεμμύδι ξερό μικρό 1/4φλ.κρασί λευκό 1κγλ.θυμάρι 4κ.σ.ξύδι Balsamico 100γρ.παρμεζάνα φλούδες ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι *To μοσχαράκι που χρησιμοποίησα ήταν από το ψητό της προγούμενης μέρας που περίσσεψε. Μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο όπως και αν το είχατε μαγειρέψει. ...

Διαβάστε περισσότερα