Κατηγορίες: Μοσχάρι
Μοσχαρίσιο κρέας
Μαροκινά κεφτεδάκια
1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1κρεμμύδι τριμμένο 1/3φλ.φρυγανιά τρίμμα 1κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη 1αυγό 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1κ.γλ.κουρκουμάς 1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν 1/3κ.γλ.κανέλα 1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο Αλατοπίπερο 1/2κ.γλ.ginger σκόνη Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΣυκώτι με terriyaki sauce και βασιλικό
600gr.συκώτι μοσχαρίσιο Λάδι Αλατοπίπερο 6-7καυτερές πιπεριές τουρσί 4σκελ.σκόρδο ολόκληρες 1κ.σ.βασιλικός ξερός Χυμός 1 λεμονιού 5κ.σ.terriyaki sauce
Διαβάστε περισσότεραΜοσχαράκι μεσογειακό
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.μπούκοβο 2πιπεριές κέρατο ψιλ/νες 2πιπεριές Φλωρίνης ψιλ/νες 2ντομάτες τριμμένες 1φλ.χυμός ντομάτας 2κ.σ.φρέσκια ρίγανη ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ Λάδι 1κ.γλ.ρίγανη 1κ.σ.ξύδι 1/2κ.γλ.πιπέρι 1/2κ.γλ.μπαχάρι 1/2κ.γλ.κύμινο 4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
Διαβάστε περισσότεραΣυκώτι κρασάτο με κρεμμύδια
800γρ.συκώτι μοσχαρίσιο σε φέτες Λάδι Αλατοπίπερο 4μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 1φλ.ζωμός κρέατος 1κ.γλ.φρέσκο θυμάρι 1φλ.κόκκινο κρασί
Διαβάστε περισσότεραΣυκώτι πικάντικο με κολοκύθα
2φέτες μοσχαρίσιο συκώτι περίπου 400γρ. 1κ.σ.Λάδι 1κ.σ.βούτυρο Αλατοπίπερο 1φλ.κολοκύθα σε κύβους Χυμός 1 λεμονιού 1κ.σ.ρίγανη 1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη /2κ.γλ.πιπέρι καγιέν 5σκελ.σκόρδο ολόκληρες
Διαβάστε περισσότεραΑρωματικά κεφτεδάκια με παρμεζάνα
1/2Κιλό κιμάς ανάμικτος 3σκελ.σκόρδο 1μέτριο κρεμμύδι 1αυγό 1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη 1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος 1κ.γλ.θυμάρι 1/2κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη 1/4κ.γλ.μπούκοβο 1φλ.φρυγανιά τρίμμα 1κ.σ.λάδι 1/2κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος αλατοπίπερο 1/3φλ.γάλα Λάδι για το τηγάνισμα Αλεύρι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΜοσχαράκι με αρακά της Ζαννέτ
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 2μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες 1μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες 1 ½ φλ.αρακάς (κατ/νος) 1φλ.χυμός ντομάτας 1ντομάτα τριμμένη ½ κ.γλ.μπούκοβο ή όσο αντέχετε 3φλ.ζωμός κρέατος 3φύλλα δάφνης 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 6σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 1φλ.ροζέ κρασί Λάδι Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΑποδομημένη πίτα του βοσκού
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ 2μεγάλες πατάτες 1/3φλ.γάλα 2κ.σ.βούτυρο Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ 600γρ.μοσχαρίσιος κιμάς 1μικρό κρεμμύδι τριμμένο 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 1αυγό Αλατοπίπερο 1κ.σ.worcestershire sauce 1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2κ.σ.βούτυρο 3κ.σ.αλεύρι 400ml ζωμός κρέατος 1κ.σ.soya sauce 1κ.σ.worcestershire sauce 2φλ.ανάμικτα λαχανικά βρασμένα Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι κοκκινιστό με fish sauce και γλυκάνισο
700gr.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 1φλ.μανιτάρια Portobello Μικρά 2κ.γλ.γλυκάνισος 3κ.σ.λάδι Χυμό 1 λεμονιού Μια πρέζα ζάχαρη 2κ.γλ.ginger σκόνη 1μέτριο κρεμμύδι ψιλ/νο 1φλ.χυμός ντομάτας 1φλ.φρέσκια ντομάτα τριμμένη 3σκελ.σκόρδο λιωμένες 400ml Νερό 3κ.σ.fish sauce 1φύλλο δάφνης Αλατοπίπερο 3καρότα μέτρια κομμένα σε ροδέλες 1/3κ.γλ.μπούκοβο (προαιρετικά) Λίγο αλεύρι
Διαβάστε περισσότεραΛεμονάτο μοσχάρι με δενδρολίβανο και πάπρικα
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2-3κ.σ.λάδι Αλεύρι Αλατοπίπερο 1κ.γ.δενδρολίβανο ψιλ/νο 1μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο Χυμό 2 λεμονιών 1φλ.ροζέ κρασί 1κ.γλ.πάπρικα 3σκελ.σκόρδο λιωμένες 1 & 3/4φλ.ζωμός
Διαβάστε περισσότερα