Κατηγορίες: Σάλτσες/Dip
Σάλτσες και Dip για να συνοδεύσουμε τα φαγητά μας
Πανσέτες σε μαρινάδα ξυδιού και μουστάρδας
6πανσέτες χοιρινές 1/3φλ.λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.ζάχαρη 1/4φλ.ξύδι λευκό 1/2κ.γλ.κόκκινο πιπέρι 1κ.σ.μουστάρδα 2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Διαβάστε περισσότεραΚεφτεδάκια με τζίντζερ και γλυκόξινη σάλτσα
1/2κιλό κιμάς ανάμικτος (μοσχαρίσιος και χοιρινός) Λάδι για το τηγάνισμα Αλεύρι για να αλείψουμε τα κεφτεδάκια πριν τα τηγανίσουμε Αλατοπίπερο 1κ.σ.μουστάρδα 1κ.γλ.ρίγανη 1κ.γλ.τζίντερ 1/3από το ματσάκι σέλινο 1κ.γλ.κύμινο 1φλ.φρυγανιά τρίμμα 1/3από το ματσάκι σέλινο 2αυγά χτυπημένα 2φλ.γλυκόξινη σάλτσα, έτοιμη ή σπιτικη
Διαβάστε περισσότεραΠικάντικα μίνι κεφτεδάκια με σάλτσα
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ 1/2κιλό κιμάς ανάμικτος 1φλ.τριμμένα bake rolls με σκόρδο 1κρεμμύδι τριμμένο Αλατοπίπερο 1αυγό 1κ.γλ.εστραγκόν ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1φλ.χυμός ντομάτας 2κ.σ.κέτσαπ 1κ.σ.μουστάρδα Λάδι Αλατοπίπερο 1σκελ.σκόρδο λιωμένη 1φλ.ζωμός κρέατος 1/2κ.γλ.καστανή ζάχαρη 1κ.σ.worcestershire sauce 1/3κ.γλ.πιπέρι καγιέν 2σταγόνες Tabasco Λάδι και αλεύρι για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότεραΧοιρινό σε μαρινάδα κέτσαπ
800γρ.χοιρινό κομμάτι από λαιμό χωρίς κόκαλο Λάδι Αλατοπίπερο 1/2φλ.κέτσαπ Αλατοπίπερο 1/3φλ.μέλι 1/4φλ.σόγια σος
Διαβάστε περισσότεραΜαριναρισμένα χοιρινά σουβλάκια
10χοιρινά σουβλάκια 1κ.σ.μουστάρδα Dijon 1φλ.ξύδι Λάδι Αλατοπίπερο
Διαβάστε περισσότεραΜπριζόλες σε γλυκιά μαρινάδα κόκκινου κρασιού
2μπριζόλες χοιρινές λαιμού 3κ.σ.κέτσαπ 2φλ.κόκκινο κρασί Αλατοπίπερο λάδι 2κλωνάρια δενδρολίβανο τα φύλλα του
Διαβάστε περισσότεραΣυκώτι μαριναρισμένο με λαχανικά
4κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι Λάδι 1/2φλ.λευκό κρασί ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ Χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού 1κ.σ.μουστάρδα Λίγο λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.ρίγανη 1κλωνάρι θυμάρι τα φύλλα του ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ 1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες 1/2φλ.σπανάκι αχνισμένο και κομμένο 1κρεμμύδι τριμμένο 2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να 2σκελ.σκόρδο λιωμένες 2πιπεριές διάφορες ψιλ/νες
Διαβάστε περισσότεραΜπριζολάκια σε μαρινάδα μπύρας
4μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο 1ξυλάκι κανέλας 200ml μπύρα Ξύσμα μισού πορτοκαλιού Αλατοπίπερο 1κ.γλ.φύλλα δενδρολίβανου Λάδι
Διαβάστε περισσότεραΓαλοπούλα με λεμονάκια τουρσί και πράσινες ελιές
1μπούτι γαλοπούλας κομμένο σε παϊδάκια 1κ.σ.λάδι 1/2φλ.πράσινες ελιές ολόκληρες 1/2κ.γλ.ρίγανη 2-3λεμονάκια τουρσί(για τη γεύση) 2φλ.ζωμός κοτόπουλου ή νερό χλιαρό ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 1κρεμμύδι ψιλ/νο 2-3σκελ.σκόρδο λιωμένες 1κ.γλ.ginger σκόνη 1κ.γλ.κόλιαντρος κοπανισμένος 7-8ίνες σαφράν Αλατοπίπερο 4κ.σ.λάδι Χυμό 1 λεμονιού
Διαβάστε περισσότεραΜοσχάρι κοκκινιστό με πικάντικη σαλτσούλα
700γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.σ.φρέσκια ρίγανη 1κ.σ.φρέσκο θυμάρι 1μεγάλη ντομάτα τριμμένη 1φλ.χυμός ντομάτας 1.2φλ.λευκό κρασί 1κρεμμύδι τριμμένο 1/2λίτρο ζωμός λαχανικών ή κρέατος ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ 100γρ.τυρί κρέμα 2σκελ.σκόρδο Λάδι Αλατοπίπερο 1/4από το ματσάκι μαϊντανός Χυμό 1 λεμονιού Ξύσμα από το μισό λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα