Loader

Αλμυρό ρυζόγαλο με γαλοπούλα που έμεινε

2015-12-18
  • Μερίδες: 2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 55λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

7/1/16

Αλμυρό ρυζόγαλο με γαλοπούλα που έμεινε σας προτείνουμε σήμερα και όποιος δοκιμάσει δεν θα χάσει.

leftricecass (4) leftricecass (5)

Συστατικά

  • 1 σακουλάκι σούπα στιγμής, σκόνη (μανιταρόσουπα, κρεμμυδόσουπα κ.λ.π.)
  • 1 φλιτζάνι καστανό ρύζι
  • 2 ½ φλιτζάνια γάλα
  • Αλατοπίπερο
  • 1 φλιτζάνι γαλοπούλα που έμεινε, ψιλοκομμένη ή λιανισμένη
  • 1/3 του φλιτζανιού πεκορίνο τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά φυλώντας το μισό τυρί για το τέλος. Μεταφέρουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.

Βήμα 2

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45-55 λεπτά.

Βήμα 3

Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *