Αλμυρό ρυζόγαλο με γαλοπούλα που έμεινε
2015-12-18- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2-4
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 55λ
- Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
7/1/16
Αλμυρό ρυζόγαλο με γαλοπούλα που έμεινε σας προτείνουμε σήμερα και όποιος δοκιμάσει δεν θα χάσει.
Συστατικά
- 1 σακουλάκι σούπα στιγμής, σκόνη (μανιταρόσουπα, κρεμμυδόσουπα κ.λ.π.)
- 1 φλιτζάνι καστανό ρύζι
- 2 ½ φλιτζάνια γάλα
- Αλατοπίπερο
- 1 φλιτζάνι γαλοπούλα που έμεινε, ψιλοκομμένη ή λιανισμένη
- 1/3 του φλιτζανιού πεκορίνο τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά φυλώντας το μισό τυρί για το τέλος. Μεταφέρουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Βήμα 2
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45-55 λεπτά.
Βήμα 3
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.