Αλοιφή αγκινάρας
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4πάτοι αγκινάρας βρασμένοι
3κ.σ.γάλα
1φλ.παρμεζάνα τριμμένη
Αλατοπίπερο
1σκελ.σκόρδο
150γρ.τυρί κρέμα
1κ.γλ.μπούκοβο
1/3φλ.μαγιονέζα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε. Το σερβίρουμε με ωμά λαχανικά , κρακεράκια ή άλλο αλμυρό snack της αρεσκείας μας. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρέσκο ψωμί.