Βασική συνταγή για παγωτό
2013-08-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1ζαχαρούχο γάλα
1morfat
1γάλα εβαπορέ 410ml
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε και τα τρία υλικά καλά στο μίξερ και τα φυλάμε όλο το βράδυ στο ψυγείο. Την επόμενη τα ρίχνουμε σε παγωμένη παγωτομηχανή και ετοιμάζουμε το παγωτό μας. Το βάζουμε όπως είναι με την παγωτομηχανή στη κατάψυξη για ένα όλοκληρο βράδυ και την επόμενη είμαστε έτοιμοι να το σερβίρουμε. Αν θέλουμε να προσθέσουμε κάποιο υλικό όπως τριμμένα ή θρυμματισμένα μπισκότα, ξηρούς καρπούς κλπ, τα βάζουμε μόλις το παγωτό γίνει στην παγωτομηχανή, πριν το βάλουμε στην κατάψυξη και αφού τα ανακατέψουμε καλά με ένα καθαρό κουτάλι.