Loader

Γλυκόξινο χοιρινό με fish sauce

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

350gr χοιρινό
2κ.σ. λάδι
2 σκελ. Σκόρδο
1 κρεμμύδι
2κ.σ. fish sauce
1κ. γλ. Ζάχαρη
1 πιπεριά κόκκινη από βάζο
1 ντομάτα ψιλ/νη
4 ροδέλες ανανά από κονσέρβα σε κυβάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το σκόρδο , το κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια ψιλ/να μέχρι να χρυσίσουν. Ρίχνουμε το κρέας και λίγο νεράκι και αφήνουμε να ψηθεί λίγο. Προσθέτουμε την σος, την ζάχαρη και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε επίσης την πιπεριά, την ντομάτα και τον ανανά και ψιλοτηγανίζουμε για 5-10 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ψηθεί το κρέας μας. Σερβίρουμε με φρέσκα σχισμένα κρεμμυδάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *