Γλυκό ρολό από μουστοκούλουρα
2017-01-23- Μερίδες: Για 10 μερίδες
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Έτοιμο σε: 2:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
23/1/17
Γλυκό ρολό από μουστοκούλουρα που δεν φάγαμε. Γιατί έτσι, όχι μόνο τα τρώμε, αλλά τα τσακίζουμε. Αν σας έχουν μείνει και εσάς λίγα μουστοκούλουρα, μην σκεφτείτε να τα πετάξετε.
Συστατικά
- 10-12 μαλακά μουστοκούλουρα
- 120gr. βούτυρο λιωμένο
- 1 φλιτζάνι μαρμελάδα βερίκοκο ή ροδάκινο
- ½ φλιτζάνι διάφοροι ξηροί καρποί τριμμένοι
- 1/3 του φλιτζανιού ξερά φρούτα
- 2/3 του φλιτζανιού κακάο
Οδηγίες
Βήμα 1
Διαλύουμε τα μουστοκούλουρα σε μεγάλο μπολ με τα χέρια.
Βήμα 2
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βήμα 3
Μεταφέρουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και το κάνουμε μακρόστενο ρολό. Το τυλίγουμε με το χαρτί και με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
Βήμα 4
Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες και έπειτα το κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.