Γυμνή τυρόπιτα με γιαούρτι και δυόσμο
2013-06-19- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό γιαούρτι
4αυγά
Λίγο βούτυρο για το ταψί
1κ.σ.δυόσμος ξερός
Αλατοπίπερο
1 ½ ποτήρι του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400γρ.φέτα θρυμματισμένη
250γρ.γκούντα τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τα τυριά, το αλατοπίπερο, το γιαούρτι και το δυόσμο. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 50 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η πιτούλα μας.