Loader

Ζεστή χειμωνιάτικη σαλάτα με σόγια και κέτσαπ

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3φλ.λάχανο ψιλ/νο

1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη

2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

2καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες

Λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.κέτσαπ

1κ.γλ.ξύδι

1κ.γλ.μέλι

1/2φλ.σόγια σος

2κ.σ.σουσάμι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε wok ή αντικολλητικό τηγάνι τα λαχανικά να μαλακώσουν ελαφρά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κέτσαπ με το μέλι και το ξύδι. Τα ρίχνουμε στα λαχανικά μαζί με λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν άλλα 10 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με τη σογια. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε πιατέλα ή βαθύ πιάτο. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *