Κεμπάπ με αλοιφή λαχανικών
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
- Ωρα μαγειρέματος: 50λ
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
8κεμπάπ ψημένα στο φούρνο ή σε b.b.q. (βλ.συνταγή ZannetCooks.com : Μικρά κεμπάπ σε καλαμάκια με σάλτσα γιαουρτιού)
1μεγάλη βραστή πατάτα
1μελιτζάνα ψημένη στο φούρνο,μόνο την ψίχα
1πιπεριά πράσινη
1μικρό κρεμμύδι
100γρ.φέτα
Αλατοπίπερο
4κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Τα κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Ψήνουμε τα κεμπάπ και τα σερβίρουμε όλα μαζί με φρέσκιες τηγανητές πατάτες και ψημένες πιτούλες.