Κεφτέδες κοτόπουλου με δυόσμο και κάρυ
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
½ κιλό κιμάς κοτόπουλου
2κ.σ. δυόσμος ξερός
3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ. κάρυ σκόνη
Αλατοπίπερο
1 αυγό
1κ.σ. λάδι
1κ.σ. τσίπουρο ή ούζο
2 φέτες μπαγίατικο ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο καλά
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύω καλά όλα τα υλικά μου. Πλάθουμε μικρούς κεφτέδες και τυος βάζουμε σε αντικολλήτικό ταψάκι. Το αφήνουμε για ½ ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.