Loader

Κιμαδόπιτα χωρίς φύλλο

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
1κιλό κιμάς χοιρινός
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
1ντομάτα τριμμένη
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στυμένο
1κ.σ.ξύδι
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1κ.σ.δύοσμος ψιλ/νος
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1πιπεριά κόκκινη, 1κίτρινη και 1 πράσινη κομμένη σε μεγάλες λωρίδες
1ντομάτα μεγάλη κομμένη σε φέτες
3αυγά χτυπημένα
200γρ.γιαούρτι
2φλ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη βάση και αφού λαδώσουμε ένα ταψί το απλώνουμε ομοιόμορφα εκεί μέσα. Απλώνουμε πάνω του το τυρί, έπειτα τη ντομάτα και τέλος τις πιπεριές. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά και αφού τα αλατοπιπερώσουμε τα περιχύνουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά να πάνε παντού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 45 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομματια. Σε περίπτωση που βγάλει ζουμιά ακουμπάμε μέσα στο ταψί μια φέτα ψωμί για να τα ρουφήξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *