Κολοκυθάκια γεμιστά με φέτα Τριπόλεως
2013-06-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
15 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4κολοκυθάκια
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.δυόσμος ξερός
2αυγά χτυπημένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση και αφαιρούμε προσεχτικά τη σάρκα τους. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και την ψίχα από τα κολοκυθάκια ψιλοκομμένη. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο. Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ανακατεύουμε με τα αυγά και τη φέτα. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τα κολοκυθάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά.