Κολοκυθάκια φούρνου με δυόσμο και ανθότυρο
2013-07-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
5μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
1ντομάτα τριμμένη
1κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.δυόσμος
1φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα κολοκυθάκια. Από πάνω διασκορπίζουμε τα κρεμμύδια και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο. Ραντίζουμε με λάδι και προσθέτουμε λίγο νεράκι. Καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Κατόπιν βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και διασκορπίζουμε το ανθότυρο. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 25 λεπτά. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε αμέσως.