Κοτόπουλο με κολοκυθάκια και μανιτάρια
2013-06-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1φλ.χυμός ντομάτας
1κ.γλ.ρίγανη
1κ.γλ.βασιλικός
1κρεμμύδι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια και σοτάρουμε άλλα 2-3 λεπτά ανακατεύοντας να μην κολλήσουν. Περιχύνουμε με το χυμό ντομάτας και προσθέτουμε νερό να καλύψει το φαγάκι μας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το βασιλικό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κοτοπουλάκι μας και να μείνει το φαγητό με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε μόνο του, με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.