Κουλουράκια κρασιού με πάπρικα
2013-07-06- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(3.7 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό αλεύρι
1/2φλ.λάδι
1/2φλ.λευκό κρασί
Αλάτι
1κ.σ.πάπρικα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι, το κρασί, το αλάτι και την πάπρικα σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το αλεύρι, όχι όλο κρατάμε λίγο γιατί μπορεί να μην μας χρειαστεί και αρχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακιά ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 30 λεπτά.