Loader

Κουλουράκια μαμας Ελένης

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

4 ποτηρια ελαιόλαδο

2 ποτήρια ζάχαρη

1 ποτήρι καβουρντισμένο σουσάμι

1 κ.γ. μπέκιν

1κ.γ. αμμωνία

1 μεγάλο κουτάκι μπύρας

2 κ.σ. κοπανισμένο γαρύφαλλο με κανέλα

2 κιλά αλεύρι μαλακό

Οδηγίες

Βήμα 1

1) Καβουρντίζουμε το σουσάμι με 1 κ.σ. λάδι στο τηγάνι 2) Ετοιμάζουμε τη ζύμη, ρίχνοντας ολα τα παραπάνω υλικά σ ενα μπωλ με τελευταίο το αλεύρι 3) Πλάθουμε τα κουλουράκια κ τα τοποθετούμε σε λαδωμενο ταψι 4) Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *