Κριθαράκι με κολοκυθάκια και cottage cheese
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250gr.κριθαράκι χονδρό
1κολοκυθάκι ψιλ/νο
1/2φλ.μανιτάρια ολόκληρα κονσέρβα
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
Λάδι
Αλατοπίπερο
200γρ.cottage cheese
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαιντανό. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το τυρί και το κριθαράκι. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.