Μακαρόνια στη λαδόκολλα
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300γρ.κοντό μακαρόνι της αρεσκείας σας
1φλ.γκούντα τριμμένο ή άλλο τυρί χαμηλών λιπαρών
Αλατοπίπερο
2κ.σ.βούτυρο η μαργαρίνη
1/3φλ.μανιτάρια φέτες
4λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1κ.σ.βασιλικός ξερός
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
150ml κρέμα γάλακτος πλήρες ή Light
1σακουλάκι μοτσαρέλα (στο σακουλάκι με το νερό) ψιλ/νη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα βάζουμε σε ταψί στρωμμένο με 2 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, το βασιλικό και το τυρί. Διασκορπίζουμε την πιπεριά, τις λιαστές ντομάτες και τα μανιτάρια. Διασκορπίζουμ τη μοτσαρέλα και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Τοποθετούμε κομμάτια από το βούτυρο πάνω στο φαγητό, κλείνουμε τη λαδόκολλα καλά και ψήνουμε 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C.