Μανιταρόσουπα με pecans
2013-07-19- Κουζίνα: Αμερικάνικη, Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2 κούπα καρύδια
1/2 κούπα pecans
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κούπες νερό
10-12 μεγάλα άσπρα μανιτάρια
αλάτι-πιπέρι
1 κύβο λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μανιτάρια. Στο μπλέντερ βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τα καρύδια, τα pecans, το σκόρδο και το νερό και χτυπάμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το μίγμα από το μπλέντερ πάνω από τα μανιτάρια, προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε ζεστή ή κρύα!