Μαριδάκι τραγανό
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό μαριδάκι
Σιμιγδάλι ψιλό
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις μαρίδες σε μια σακούλα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ σιμιγδάλι, ρίγανη και αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα στη σακούλα και την ανακινούμε να κολλήσει πάνω στα ψαράκια. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μια μια τις μαρίδες, τινάζοντας τις λίγο μέσα στη σακούλα. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και ουζάκι.