Μαρινάτες ελιές με άρωμα εσπεριδοειδών
2013-07-06- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3φλ.ελιές διάφορες
1φλ.λάδι
1κ.γλ.κόλιαντρος σκόνη
1/4φλ.χυμός λεμονιού
1/4φλ.χυμός πορτοκαλιού
6σκελ.σκόρδο καθαρισμένες ολόκληρες
3κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
Ξύσμα ½ πορτοκαλιού και 1 λεμονιού
1/2κ.γλ.μπούκοβο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα μεταφέρουμε σε βάζο με καπάκι. Τα βάζουμε στο ψυγείο 1 μέρα τουλάχιστον. Όταν θέλουμε να τις σερβίρουμε βάζουμε την ποσότητα που θα χρειαστούμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.