Loader

Μελανούρια σε αμπελόφυλλα

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4μελανούρια καθαρισμένα
3σκελ.σκόρδο λιωμένες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμός λεμόνι
1κ.σ.θυμάρι
1κ.σ.ρίγανη
20αμπελόφυλλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε καλάτα τα ψάρια και τα τοποθετώ σε ταψί. Αλατοπιπερώνω και εσωτερικά. Πασπαλίζω με το θυμάρι και τη ρίγανη και το λιωμένο σκόρδο. Τοποθετώ και λίγο στην κοιλιά του ψαριού. Τυλιγω καλά κάθε ψαράκι μου με αμπελόφυλλα. Ρίχνω το λάδι και το χυμό λεμονιού καθώς και λίγο νεράκι. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *