Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά
2014-06-27- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
9/7/14
Μπακαλιάρος με κρούστα pesto και ζυμαρικά.Φαγάκι με 3 υλικά. Φιλέτο ψαριού, pesto και ζυμαρικά. Απλά και γρήγορα, για όταν πεινάμε και θέλουμε να φάμε. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα.
Συστατικά
4 φιλέτα μπακαλιάρου ή ότι ψαριού προτιμάμε
1 φλιτζάνι κόκκινο pesto αντζούγιας Link ή ότι pesto προτιμάμε
150gr. Κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας
Επιπλέον ελαιόλαδο και αλατοπίπερο, κατά βούληση
Οδηγίες
Βήμα 1
Ακουμπάμε τα φιλέτα του ψαριού σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Απλώνουμε τα ¾ του pesto πάνω στα φιλέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15-18 λεπτά.
Βήμα 2
Εντωμεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε αμέσως με το υπόλοιπο pesto.
Βήμα 3
Για να σερβίρουμε μοιράζουμε σε πιάτα τα ζυμαρικά και ακουμπάμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού, ραντίζοντας με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο ή πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.