Loader

Μπακαλιάρος πλακί διαφορετικός

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

2φύλλα μπακαλιάρου κομμένα σε μικρότερα κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

300γρ.γιαούρτι

1κ.σ.πάπρικα

2κ.σ.σόγια σος

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

2κ.σ.μουστάρδα

1κλωνάρι θυμάρι τα φύλλα του

2ντομάτες λιωμένες στο multi

Οδηγίες

Βήμα 1

Τοποθετούμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου σε ταψί και τα πασπαλίζουμε με πάπρικα. Ραντίζουμε με τη σόγια και το λάδι και διασκορπίζουμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε σε μπολ το γιαούρτι με τη μουστάρδα και λίγο νεράκι και το απλώνουμε πάνω στο μπακαλιάρο. Διασκορπίζουμε τη λιωμένη ντομάτα και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και το πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *