Μπιφτεκάκια ριγανάτα με πιτούλες
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400γρ.κιμάς μοσχαρίσιος
2κ.σ. ρίγανη
1 κρεμμύδι τριμμένο
2κ.σ.δυόσμος
Αλατοπίπερο
2αυγά
4κ.σ. λάδι (2 για το ταψί και 2 για το πλάσιμο των μπιφτεκιών)
1φλ.φρυγανιά τριμμένη
Πίτες για σουβλάκι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο 1 ωρίτσα και πλάθουμε μικρά μπιφτεκάκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Ψήνουμε και τις πιτούλες μας στην τοστιέρα και σερβίρουμε τα μπιφτεκάκια με τις πίτες και πατατούλες τηγανιτές.