Loader

Μπριζόλες και πατάτες με εστραγκόν και βότκα στο slow cooker

2014-07-03
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 5:00 ω
  • Έτοιμο σε: 5:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 6
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

6 έχουν βαθμολογήσει

20/7/14

Μπριζόλες και πατάτες με εστραγκόν και βότκα στο slow cooker. Δηλαδή, πάμε παραλία και όταν γυρίσουμε έχουμε έτοιμο φαγάκι. Μεγάλες στιγμές με την αγαπημένη μου συσκευή , αυτό το καλοκαίρι.

slchopsandpotatoes (1) slchopsandpotatoes (5)

Συστατικά

  • 2-3 μπριζόλες λαιμού, λεπτές
  • 300gr. baby πατάτες, καθαρισμένες ή πλυμένες με τη φλούδα
  • 1 ½ κουταλιά του γλυκού βούτυρο
  • ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
  • ¼ του φλιτζανιού βότκα
  • ½ κουταλιά του γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • 1 κουταλιά του γλυκού εστραγκόν, ξερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις πατάτες στη βάση του σκεύους αφού το έχουμε αλείψει με το λάδι. Ακουμπάμε από πάνω τις μπριζόλες και διασκορπίζουμε τις σκελίδες σκόρδου.

Βήμα 2

Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το εστραγκόν και την πάπρικα. Ραντίζουμε με τη βότκα και το βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια, σε διάφορα σημεία πάνω στο φαγητό.

Βήμα 3

Κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε στο high για 5 ώρες.

Βήμα 4

Το σερβίρουμε ζεστό και αν μας αρέσει μπορούμε να ραντίσουμε με επιπλέον ελαιόλαδο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *