Μπριζόλες με τη μαρινάδα της Ζαννέτ
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:45 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2χοιρινές μπριζόλες λαιμού
Λάδι
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
10ντοματίνια ολόκληρα
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπούκοβο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα πυρίμαχο σκεύος με καπάκι και πάνω τους διασκορπίζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο. Ραντίζουμε με το λάδι και κλείνουμε το καπάκι καλά. Τα ανακινούμε προσεχτικά και τα αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Την επομένη τα μεταφέρουμε όλα σε ταψί και συμπληρώνουμε λίγο νεράκι. Τις καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 1 ώρα και 15 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο , αναποδογυρίζουμε τις μπριζόλες και συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 15 λεπτά. Τις σερβίρουμε με κουταλιές από τα λαχανικά και με τηγανητές πατάτες αν θέλετε.