Μπριζόλες στο τηγάνι με φλούδα πορτοκαλιού
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.κόκκινο κρασί
1κρεμμύδι τριμμένο στο multi
1κ.σ.ξύσμα πορτοκαλιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε προσεχτικά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις φλούδες πορτοκαλιού. Μόλις αρχίσουν να τελειώνουν τα υγρά συμπληρώνουμε νεράκι γυρίζοντας κατά τακτά διαστήματα τις μπριζόλες από την άλλη πλευρά, μέχρι να τις ψήσουμε όσο θέλουμε. Τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από το τηγάνι.