Μπρουσκέτες με στραπατσάδα και σκορδάτα μανιτάρια
2013-07-07- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στην τοστιέρα
3αυγά χτυπημένα
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
3κ.σ.τυρί κρέμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά με τα μανιτάρια, τον άνιθο, το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι που έχει ζεστάνει ελαφρά. Ανακατεύουμε διαρκώς όσο ψήνονται περίπου 3 λεπτά. Αλείφουμε τις ζεστές φέτες ψωμιού με το τυρί κρέμα και βάζουμε σε κάθε φέτα από μια γενναιόδωρη κουταλιά στραπατσάδας για να σερβίρουμε.