Ντιπακι με ροκφόρ και αυγό
2015-04-19- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2-3
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
26/4/15
Ντιπάκι με ροκφόρ και αυγό, θρεπτικό και πεντανόστιμο. Μπορούμε να το αλείψουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί για ένα ανοιχτό τοστ υψηλής γαστρονομίας!
Συστατικά
- 2 αυγά βρασμένα
- 50gr. Ροκφόρ ή blue cheese
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά και το ροκφόρ και τα λιώνουμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βήμα 2
Το φυλάμε στο ψυγείο καλυμμένο για 2-3 ημέρες ή σερβίρουμε αμέσως με nachos, chips, κριτσίνια ή λαχανικά της αρεσκείας μας.